Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Παρουσιαστής – Οπαδός– Υποψήφιος

Δεν είναι ο,τι πιο σύνηθες ένας δημοσιογράφος και δη παρουσιαστής κεντρικών δελτίων να ψηφίζει υπέρ ενός υποψήφιου για την Προεδρία ενός κόμματος!

Το..."διέπραξε" όμως ο Αντώνης Λιαρος, ο οποίος τώρα απαλλαγμένος από τα...βάρη της δημοσιογραφίας κι αφού κατέρχεται ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής -πρώην υπόλοιπο- το παραδέχθηκε!

«Το 2007 που ο Βενιζέλος πρωτο - διεκδίκησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν σου κρύβω ότι τον ψήφισα. Τότε έδωσα μεγάλο αγώνα με τον εαυτό μου για το αν έπραξα σωστά όντας δημοσιογράφος» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Λιάρος.


Το...βασανιστικό ερώτημα του πρώην παρουσιαστή μάλλον θα μείνει αναπάντητο, καθώς τώρα δίνει έναν άλλο μεγάλο αγώνα, αυτή τη φορά υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Η ομολογία Λιάρου έχει γίνει αντικείμενο δυσμενέστατων σχολίων μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία αναρωτιούνται για τη στάση του Α. Λιάρου από το 2007 μέχρι σήμερα.

Τρία χρόνια μετά ο Γιώργος Παπανδρέου έχει φύγει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κι έχει αναλάβει ο Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος δίνει το χρίσμα στον γνωστό παρουσιαστή - και ψηφοφόρο του! - για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στην περιφέρεια Αττικής.

ΠΗΓΗ real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου