Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ανεστάλη η απεργία των οδηγών των ΚΤΕΛ

Ανεστάλη η απεργία των οδηγών των ΚΤΕΛ
Προς εκτόνωση βρίσκεται η κατάσταση στα ΚΤΕΛ αφού λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι, οι 50 οδηγοί που είχαν κλείσει όλες τις εισόδους και εξόδους του σταθμού του Κηφισού, εμποδίζοντας την κίνηση των λεωφορείων.
Μάλιστα οι οδηγοί πριν αποχωρήσουν εξήγησαν πως το κάνουν επειδή αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος θέλει τις Άγιες μέρες να ταξιδέψουν χωρίς προβλήματα. Ωστόσο άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.
Έτσι, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο κ. Φάτσιος, η κατάσταση ομαλοποιείται πλήρως, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά και η διακίνηση των επιβατών γίνεται χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Φάτσιος για σήμερα είναι προγραμματισμένα να εκτελεστούν, συνολικά από τον σταθμό του Κηφισού, πάνω από 450 δρομολόγια, με τα οποία εκτιμάται ότι θα διακινηθούν πάνω από 25.000 άτομα.
Μέχρι τις τρεις το μεσημέρι είχαν πραγματοποιηθεί περίπου 250 δρομολόγια, σε ορισμένα από τα οποία παρατηρήθηκαν και καθυστερήσεις που έφταναν έως και τις δύο ώρες, ενώ τα λεωφορεία που έρχονταν στον σταθμό αποβίβαζαν τους επιβάτες επί της οδού Κηφισού, καθώς ήταν κλειστή η είσοδος από τους απεργούς.
Στον σταθμό υπήρχε από το πρωί ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία παρατηρούσε διακριτικά τα γεγονότα, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Νωρίτερα, η κατάσταση ήταν έκρυθμη ενώ δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου