Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Γερμανοί τουρίστες στη Χερσόνησο: «Δεν σας πληρώνουμε γιατί εσείς μας χρωστάτε»!!!

Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, όταν Γερμανοί Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσουν, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... σύρραξη, με τους Γερμανούς να φεύγουν από το χώρο δαρμένοι.


Την ίδια ώρα πάντως, αντιφατικά είναι τα στοιχεία ερευνών που έρχονται από την Γερμανία για τη σχέση των ερωτώμενων με τη χώρα μας.

Ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι το  49% επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, το 65% δηλώνει ότι θεωρεί ότι θα μπορούσε ανενόχλητος να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι Γερμανοί έχουν μείνει ακόμα στα λόγια, αφού η  πτώση που εμφανίζει για τον μήνα Μάιο η τουριστική κίνηση στη Ζάκυνθο μπορεί να χαρακτηριστεί απλά δραματική.

Το 49% των Γερμανών επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ το 35% φοβάται ότι η ελληνική κρίση θα θέσει σε κίνδυνο την σταθερότητα του ευρώ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Ινστιτούτου «Forsa» που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Stern».

Όπως αναφέρεται στην δημοσκόπηση, μόνο το 39% των ερωτηθέντων επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην Νομισματική Ένωση, καθώς σε ποσοστό 29% οι Γερμανοί φοβούνται "πολύ" ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα απειλήσει στο μέλλον το κοινό νόμισμα. Σε ποσοστό 6% φοβούνται "πάρα πολύ" και το 38% εκφράζει «κάποιον» φόβο.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου