Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Γεωργιανός αιμοσταγής δολοφόνος σκότωσε την 69χρονη στη Φιλοθέη... Κι όμως, είχε αποφυλακιστεί δύο μήνες νωρίτερα!!!

‘Ένας 26χρονος γιγαντόσωμος Γεωργιανός με χαρακτηριστικά Ρώσου που αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάρτιο εκμεταλλευόμενος το γράμμα του νόμου, είναι ο άνθρωπος που στις 10 Ιουλίου, δολοφόνησε εν ψυχρώ την 69χρονη Αγγελική Καρποδίνη στο σπίτι της στη Φιλοθέη για να της αρπάξει λίγα ευρώ.

«Την είδα ξαφνικά μπροστά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο παρά μόνο να τη χτυπήσω» είπε με απόλυτη κυνικότητα στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ο δράστης. Είναι το ίδιο πρόσωπο που στις 30 Μαίου, εισέβαλλε σε διαμέρισμα της οδού Γεωργίου Παπανδρέου στην Ηλιούπολη και έστειλέ με τις γροθιές του στην εντατική δύο ηλικιωμένους και έναν εργάτη. Και πάλι για να τους αρπάξει το ρευστό και αντικείμενα που είχαν στο σπίτι τους…


Ο Γεωργιανός που οι αστυνομικοί τον βαφτίζουν «μοναχικό λύκο» με ιδιαίτερα κτηνώδη ένστικτά ζούσε χρόνια στην Ελλάδα και τριγυρνούσε στα κακόφημα δρομάκια του κέντρου ληστεύοντας σπίτια και περαστικούς. Για αυτό το λόγο είχε συλληφθεί και μετά από μερικούς μήνες στη «στενή» αποφυλακίστηκε πριν μερικούς μήνες.

 Το βράδυ της 10ης Ιουλίου, τριγυρνούσε στα στενά της Φιλοθέης ψάχνοντας απεγνωσμένα ένα σπίτι να μπουκάρει και να αρπάξει χρήματα. Η διώροφη κατοικία της οδού Αγίας Φιλοθέης 17, που ανήκει στο γνωστό επιχειρηματία Καρποδίνη που δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχείων και τον κατασκευών, του «γυάλισε». «Επέλεγε τυχαία τους στόχους με βάσει την προσβασιμότητα τους…», λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας. Έτσι, παραβίασε την πόρτα του υπογείου και ανέβηκε στο ισόγειο, όταν βρήκε μπροστά του στην 69χρονη Αγγελική Καρποδίνη. Πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει, ο Γεωργιανός όρμησε πάνω της και με απίστευτη μανία την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια άρπαξε ο,τι βρήκε μπροστά του και εξαφανίστηκε. Την άτυχη γυναίκα βρήκε λίγη ώρα αργότερα ο σύζυγος της πεσμένη στο πάτωμα, με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι μέσα σε μια λίμνη αίματος.

 Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που έφθασαν στο σημείο, βρήκαν παντού αποτυπώματα. Ο Γεωργιανός που ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών δε φόραγε γάντια και έτσι είχε αφήσει παντού το στίγμα του. Οι αστυνομικοί, μέσα σε λίγη ώρα είχαν ταυτοποιήσει και γνώριζαν ποιος είναι ο δράστης όμως δεν μπορούσαν να τον βρουν πουθενά.

 Ομάδες αστυνομικών, γυρνούσαν στην περιοχή της Ομόνοιας και τον έψαχναν όμως ο δολοφόνος αν και ήταν γνωστός, φρόντιζε να κινείται προσεκτικά και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Ώσπου χθες, οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών τον εντόπισαν στο τέρμα της οδού Πατησίων και αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου