Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα



Αθήνα: Στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από έκδοση διεθνούς εντάλματος από τις κυπριακές Αρχές.

Οι συλληφθέντες στην Αθήνα είναι Έλληνες υπήκοοι, 29 και 41 ετών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να εστιάζουν στο σπίτι του 29χρονου στον Ταύρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ήταν γνώριμος της Αντιτρομοκρατικής, καθώς είχε λάβει μέρος σε επεισόδια στην Αθήνα, ενώ θεωρείτο και ύποπτος για συμμετοχή σε ομάδα ένοπλης βίας.

Ο 41χρονος επίσης είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί δύο φορές για ναρκωτικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι η πενταπλή δολοφονία στην Κύπρο ήταν συμβόλαιο θανάτου και δεν έχει σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους αξιοποιώντας υλικό του DNA από τον τόπο των δολοφονιών, καθώς και ένα βίντεο, στο οποίο είχε καταγραφεί το πρόσωπο τους ενός.

Εκτιμάται ότι το πενταπλό φονικό - με θύματα τρεις Κύπριους και δύο Ρουμάνους - ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντιπάλων ομάδων για τον έλεγχο του τζόγου.

Σημειώνεται ότι τα πέντε θύματα ήταν μέλη της προσωπικής φρουράς επιχειρηματία από την Αγία Νάπα.

ΠΗΓΗ philenews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου