Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Βγήκαν τα μαχαίρια

«Φουντώνει» η αντιπαράθεση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τη ΔΑΚΕ. Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή είπε: «Μα ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης; Ας λέει ότι θέλει ο κ. Κιουτσούκης. Δε χαράσσει κυβερνητική πολιτική, κι αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική η πόρτα της ΝΔ είναι ανοικτή. Δε θα χάσει η βενετιά-βελόνι για τον κ. Κιουτσούκη ο οποίος μιλάει μ’ ένα τρόπο που αγγίζει τα όρια του υβριστικού απέναντι σε εκλεγμένους βουλευτές οι οποίοι στο κάτω-κάτω εκφράζουν την επίσημη θέση του κόμματος».


Πρόσθεσε δε ο βουλευτής της Ν.Δ.: «Αν δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω για τον κ. Κιουτσούκη. Έχει καταντήσει γραφική αυτή η ιστορία πια... Δεν εκφράζει τίποτα παρά μία μικρή συντεχνία η οποία προστατεύει με πολύ μεγάλη θέρμη κατεστημένες νοοτροπίες και η οποία ταυτίζεται απόλυτα με τους αντίστοιχους πράσινους - ροζ - κόκκινους συνδικαλιστές στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Αυτό εκφράζει ο κ. Κιουτσούκης».

Και έκλεισε την αναφορά του στον πρόεδρο της ΔΑΚΕ λέγοντας: «Εγώ έχω υπάρξει σταθερά απέναντι σ’ αυτή τη λογική, άλλωστει έχω δεχθεί σκληρότατες και χυδαίες επιθέσεις από τη ΔΑΚΕ και νομίζω πως κάποια στιγμή και εμείς ως ΝΔ πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτά τα φαινόμενα».

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκου Κιουτσούκη στα «πυρά» που δέχθηκε από το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η ΔΑΚΕ ΙΤ δεν αλλάζει τις θέσεις, τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της, όπως αλλάζει πουκάμισα η Ελίτ του κοινοβουλίου. Σε ότι αφορά την παραμονή μου στη ΝΔ απαντώ: Είμαι από αυτούς που «έχτισα» αυτή την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του… πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι», αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Νίκος Κιουτσούκης.

Και προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση εκπροσωπώ τους εργαζόμενους και όχι τα «συμφέροντα» που αυτοί υπηρετούν! Η φωνή της ΔΑΚΕ δεν θα σιωπήσει ότι κι αν λένε, ότι κι αν κάνουν οι καθοδηγούμενοι γκεμπελίσκοι- προβοκάτορες. Ας αφήσουν τα παραπολιτικά και ας απαντήσουν τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους των 500 ευρώ. Τι θα κάνουν με τα χαράτσια και τους φόρους, τι θα κάνουν με τους ανέργους;».

Ακούστε τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον realfm 97,8

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου