Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Δια «χειρός» του ανέμου ή του Spiegel η παραποίηση της ελληνικής σημαίας;


Ερωτήματα εγείρονται που περιμένουν απάντηση, με αφορμή σχετική φωτογραφία – στην ηλεκτρονική σελίδα του Spiegel – παραπλεύρως αποσπάσματος δημοσιεύματος του περιοδικού, με τίτλο «Το ΔΝΤ θέλει να σταματήσει τη βοήθεια προς την Ελλάδα»,   όπου εμφανίζονται οι ελληνικές  σημαίες άνευ σταυρού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κατά τη φωτογράφηση, η φορά του ανέμου ήταν τέτοια που «εξαφάνισε» τον σταυρό από την ελληνική σημαία. Διαφορετικά και αν πρόκειται για συνειδητή παραποίησή της,  αποτελεί μέγιστη προσβολή  του κορυφαίου εθνικού μας συμβόλου.
Περιμένουμε να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Διευκρινίζουμε ότι οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι στα πλαίσια των γνωστοποιημένων προθέσεων των Βρυξελλών και ιδιαίτερα της Γερμανίας για  κατάργηση του σταυρού από τις σημαίες των ευρωπαϊκών κρατών.
Η ελληνική κυβέρνηση  θα πρέπει να εξακριβώσει τι ακριβώς συμβαίνει και αν πρόκειται για συνειδητή επιλογή, οφείλει να καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι τα ελληνικά σύμβολα δεν είναι διαπραγματεύσιμα.
 Akropolis in Athen: IWF stellt Hilfszahlungen in Frage
ΠΗΓΗ pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου