Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Στη Σκιάθο ο Κάρολος

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας ψηφίζει Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι φιλοξενούμενος στο σκάφος της οικογένειας Λάτση και από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στη Σκιάθο.

Ο Κάρολος μάλιστα περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με την παρέα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρόεδρος Ξενοδόχων Σκιάθου Ιωάννης Κουκουλάκης μίλησε στην «Espresso» για τους διάσημους που έχουν κατακλύσει το νησί:


«Ο πρίγκιπας Κάρολος κάνει διακοπές στο νησί με γνωστούς επιχειρηματίες. Δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια κοσμική εμφάνιση, σε αντίθεση με τον Τζον Τραβόλτα και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο που το μεσημέρι της Παρασκευής έτρωγαν στην περιοχή Ψαράδικα, στο Παλιό Λιμάνι. Οι Σποράδες έχουν τον καλύτερο καιρό, δεν φυσάει ποτέ και είναι το ιδανικό μέρος για σκάφη, σε αντίθεση με τις Κυκλάδες που φυσάει συνέχεια και δεν είναι εύκολο να ταξιδέψουν».

Επίσης, ένα πέρασμα από το νησί έκαναν οι Τζον Τραβόλτα και Ρόμπερτ ντε Νίρο, οι οποίοι κατέφθασαν την Παρασκευή και είναι φιλοξενούμενοι στο ίδιο σκάφος, το οποίο ήταν δεμένο σ’ ένα ιδιωτικό νησάκι ακριβώς απέναντι από τη Σκιάθο.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου