Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Την Τρίτη συνάντηση Παπούλια - Σαμαρά

Στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επαφές που είχε σε Βερολίνο και Παρίσι. Ο Κάρολος Παπούλιας έχει στα χέρια του και την επιστολή που του έστειλε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό


Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: «Έγινε το πρώτο βήμα»

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς  να καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη με τους οποίους ο Πρωθυπουργός ήταν σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους στις κρίσιμες συναντήσεις που είχε με Μέρκελ και Ολάντ.

Στην συνάντηση «κορυφής» δεν αποκλείεται να «κλειδώσουν» τα περισσότερα μέτρα των 11,7 δισ ευρώ.

Στις 16:00 σύσκεψη για τα ειδικά μισθολόγια

Στο υπουργείο οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας θα συναντηθεί με τους υπουργούς Άμυνας Πάνο Πανγιωτόπουλο και Προστασίας του πολίτη Νίκο Δένδια για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια οι οποίες θα ισχύσουν από το 2013. Οι μειώσεις σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι οριζόντιες αλλά θα υπάρχουν πολλά διαφορετικά κλιμάκια.

Η πρώτη σύγκρουση Στουρνάρα – Τσίπρα

Αμέσως μετά την σύσκεψη ο υπουργός οικονομικών θα μεταβεί στην βουλή προκειμένου να απαντήσει στην επερώτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον συμβιβασμό της Siemens. Η αντιπαράθεση αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι η πρώτη φορά που θα συγκρουστούν οι κύριοι Στουρνάρας και Τσίπρας.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου