Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καμμένος: Ο Σαμαράς ''εξαπάτησε πολιτικά'' τον ελληνικό λαό

Στη συνέντευξή του στην 77η ΔΕΘ ο Πάνος Καμμένος μίλησε για τα νέα μέτρα, τη Χρυσή Αυγή, επικρίνοντας τη στάση του πρωθυπουργού εντός και εκτός Ελλάδας
Η λύση είναι η κατάργηση του Μνημονίου, τώρα. Όσο ακούμε την Τρόϊκα, θα αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης και τα νέα μέτρα θα είναι ''η ταφόπλακα της πατρίδας'', επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 77η ΔΕΘ.
Η συναλλαγή με την Τρόϊκα θυμίζει τη σχέση του τοξικομανούς με τον έμπορο ναρκωτικών και ''για να πάρουμε τη δόση μας ζητούν να δώσουμε την ψυχή μας'', είπε ο κ. Καμμένος.

Τα μέτρα θα είναι 17 δισεκατομμύρια ευρώ
Τα μέτρα δεν θα είναι 11,5 δισ. ευρώ, αλλά 17 δισ. υποστήριξε και πρόσθεσε ότι ήδη τα έχουν συμφωνήσει στην κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς θα υπογράψει την υποταγή του ελληνικού λαού με τη συνυπογραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη.
Θα ''σκοτώσουν'' με την ίδια συνταγή που είχε υπογράψει και ο Γιώργος Παπανδρέου, είπε και σημείωσε ότι με τα μέχρι τώρα μέτρα ο ασθενής πήρε λάθος φάρμακο, οι Έλληνες ''πεθαίνουν'', οι αυτοκτονίες έφτασαν τις 3.000 και η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα σε κατανάλωση ψυχοφαρμάκων.
Ο Σαμαράς ''εξαπάτησε πολιτικά'' τον ελληνικό λαό
Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι ''εξαπάτησε πολιτικά'' τον ελληνικό λαό, προκειμένου να του πάρει την ψήφο και μετά έκανε ''κωλοτούμπα'', πήγε στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και ''γονυπετής ζήτησε συγγνώμη που ήταν αντιμνημονιακός και την εκλιπαρούσε να τον λυπηθεί''.
Σε ό,τι αφορά στη σχέση του με την ΝΔ, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η γέφυρα που τον συνέδεε μαζί της ''έπεσε οριστικά'' και είπε ότι ισχύει η δήλωση του ότι ''δεν πρόκειται να συνεργαστώ, ούτε νεκρός, με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο''.
Για τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση σχολίασε ότι κοιτούν τον κ. Τόμσεν, όπως τα παιδιά που έκαναν αταξία τη δασκάλα τους και για τον κ. Κουβέλη ότι οι κόκκινες γραμμές του ήταν μόνο για τα αυτιά του πολιτικού γραφείου της Δημοκρατικής Αριστεράς.
''Παιχνίδι'' συμφερόντων Χρυσής Αυγής - Δένδια
Σχετικά με τη ''Χρυσή Αυγή'', είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν έχουν τίποτε κοινό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ''πέθαναν'', ενώ με τα υπόλοιπα κόμματα ευχήθηκε ''μακάρι να δοθεί η δυνατότητα κυβερνητικής συνεργασίας''.
Σε ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι σε άλλα θέματα συμφωνούν και σε άλλα διαφωνούν.
Ερωτηθείς για τις ''εφόδους'' βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής απάντησε ότι βλέπει ένα ''παιγνίδι'' ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, παιχνίδι το οποίο ''εξυπηρετεί'' και τους δύο.
Μίλησε για την ασυδοσία του παραεμπορίου και τόνισε πως η λύση είναι η εφαρμογή της νομιμότητας.
Κάλεσε δε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ''να αφήσει τις απειλές και τα νταηλίκια και να βγάλει στους δρόμους το ΣΔΟΕ, την Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία'', όπως ζητούν οι έμποροι για την πάταξη του παραεμπορίου.
Η κυβέρνηση των τριών ενισχύει την Χρυσή Αυγή
Κατηγόρησε την κυβέρνηση των τριών κομμάτων ότι με εντολή της Τρόϊκας ενισχύει τη Χρυσή Αυγή για να μην ενδυναμωθούν οι υπεύθυνες δυνάμεις του τόπου και ότι προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο με τον φόβο των κοινωνικών αναταραχών.
Σε περίπτωση που δεν περάσει στη Βουλή η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συγκεντρώσουν υπογραφές από τους πολίτες.
Ο ίδιος θα εισηγηθεί τον θεσμό του ''λαϊκού βέτο'' ώστε να μπορούν να ανατρέπονται ψηφισμένοι νόμοι με τις υπογραφές του ενός δεκάτου των ψηφισάντων.
Υπέρ των Οικονομικών Ζωνών στη Θράκη
Πρότεινε την άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ και τάχθηκε κατά της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στη Θράκη, λέγοντας πως επιχειρείται να μετατραπεί ολόκληρη η Ελλάδα σε Ειδική Οικονομική Ζώνη.
Ο κ. Καμμένος κάλεσε την κυβέρνηση να εκδώσει από τώρα επιταγές συμψηφισμού στις επιχειρήσεις που χρωστάει το δημόσιο και πρότεινε να δοθεί αφορολόγητο φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και να εξετάσει τι κάνει με τις υπόλοιπες.
Κέντρα Στήριξης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προχωρήσουν στη δημιουργία κέντρων Στήριξης ανά την Ελλάδα, που θα παρέχουν ιατρική, φαρμακευτική, νομική στήριξη και τρόφιμα σε ανήμπορους πολίτες. Ειδική στήριξη θα χρειαστεί και για την αποτροπή αυτοκτονιών.
Σχετικά με την 77η ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος είπε ότι η κυβέρνηση την υποβαθμίζει και ο πρωθυπουργός ''επέλεξε να διαφύγει'' για να μην δώσει συνέντευξη Τύπου. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αντίθετοι με την υποβάθμιση της ΔΕΘ και των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, που θα πρέπει να είναι μια μεγάλη εθνική γιορτή, είπε.
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων της πόλης. Το απόγευμα θα επισκεφθεί την 77η ΔΕΘ και αύριο, στις 7μ.μ., θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο ''Ι. Βελλίδης''.

ΠΗΓΗ news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου