Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Κασιδιάρης για Τσίπρα: Σιγά μην σκίσει κανένα καλσόν...

«Θα τον παρακαλούσα να είναι πιο ήπιος στις ανακοινώσεις του για να μην σκίσει κανένα καλσόν», ήταν η πρωτοφανής δήλωση με την οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε όσα είπε την Κυριακή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για τη Χρυσή Αυγή.

«Η λιτότητα δεν είναι η λύση στην κρίση. Η ίδια είναι η κρίση. Θέτει σε κίνδυνο τη συνοχή κάθε κράτους-μέλους ξεχωριστά και της Ευρωζώνης συνολικά. Το φάντασμα της Βαϊμάρης προβάλλει στην Ελλάδα. Μελανοχίτωνες και τάγματα εφόδου ήδη σπέρνουν τη βία στους δρόμους της Αθήνας και των χωριών της Ελλάδας», έγραψε ο κ. Τσίπρας σε άρθρο του στη γερμανική εφημερίδα «Neues Deutschland».


Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Αυγή», ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα αυτής της βάναυσης και αντιλαϊκής πολιτικής. Απαντάει στον αυταρχισμό του Μνημονίου και την υπονόμευση της Δημοκρατίας από το πολιτικό κατεστημένο με τη βία και τον αυταρχισμό του φασισμού. Με την απαξίωση του ανθρώπου και την κατάργηση της Δημοκρατίας. Και εδώ πρέπει όλοι να σταθούμε στις μεγάλες ευθύνες μας απέναντι στην Ιστορία και το μέλλον αυτού του τόπου. Οι κορώνες δεν βοηθούν. Η μόνη αποτελεσματική αποτροπή του εκφασισμού της κοινωνίας είναι να σταματήσουμε αμέσως τώρα την οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται με το Μνημόνιο, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια».

Προφανώς οι τοποθετήσεις αυτές του κ.Τσίπρα ενόχλησαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασιδιάρης...

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου