Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Μαλλιοτράβηγμα συζύγου & κόρης Άκη στον Κορυδαλλό!

Image
Ήταν γνωστό πως οι σχέσεις της νυν συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη και της κόρης του Αρετής, από τον πρώτο γάμο του, δεν ήταν καλύτερες. Έτσι το θερμό επεισόδιο που διαδραματίστηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ήρθε για να επιβεβαιώσει το εχθρικό κλίμα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, το μίσος ανάμεσα στις δύο γυναίκες παραμένει άσβεστο, με χαρακτηριστικό το γεγονός που συνέβη στο χώρο του διοικητηρίου, μετά την επιστροφή της Αρετής Τσοχατζοπούλου στην Ευελπίδων όπου είχε μεταβεί για συμπληρωματική κατάθεση.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση και πριν προλάβουν οι υπάλληλοι να αντιδράσουν, η Βίκυ όρμηξε στην Αρετή και χρειάστηκαν περισσότερα από 10 λεπτά για να τις χωρίσουν, καθώς η μία τραβούσε το μαλλί της άλλης.
Η Βίκυ Σταμάτη, μετά την πολύμηνη κράτησή της, έχει προσαρμοστεί αρκετά καλά στα νέα δεδομένα και έχει γίνει μάλιστα ''ευεργέτιδα'' πολλών άλλων κρατουμένων, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News.
Τις εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως, καλύπτοντας τα ψώνια πολλών εξ αυτών από το κυλικείο της φυλακής, μοιράζοντας τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής. Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να εξαλείψει το μέτωπο αντιπάθειας που είχε σχηματιστεί κατά την άφιξή της.
Όσον αφορά την επαφή της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αυτή έχει αποκατασταθεί μετά το τηλεφωνικό ''εμπάργκο'' που του είχε επιβάλει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου