Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ι. Ραγκούσης: Να παραιτηθεί ο Βενιζέλος-Κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ ΚΟΔΗΣΟ!!!

Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο πρώην υπουργός, ζητώντας ακόμα και την παραίτηση του Ευ. Βενιζέλου ως την πλέον κατάλληλη λύση μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την ¨λίστα Λαγκάρντ.

«Αν η χώρα δεν διερχόταν ιδιαίτερες συνθήκες, η πλέον αρμόζουσα λύση θα ήταν να ζητήσω να παραιτηθεί ο κ. Βενιζέλος, αναλαμβάνοντας της τεράστιες ευθύνες του» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ι. Ραγκούσης, σε συνέντευξη του στην καθημερινή της Κυριακής.


Ο πρώην υπουργός κατηγορεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «κατά την εκλογή νέου προέδρου χρησιμοποίησε το καταστατικό για να αποκλείσει ανθυποψηφίους του και στη συνέχεια- πραξικοπηματικά- κατήργησε και το καταστατικό και το Εθνικό Συμβούλιο. Τα κομματικά όργανα συστήνονται ή διαλύονται με απόφαση του αρχηγού. Είναι σχεδόν ανέκδοτο ότι- ενώ για τον κ. Βενιζέλο δεν υπάρχει γραμματέας, ο Μιχ. Καρχιμάκης αρθρογραφεί ως γραμματέας».

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει ακόμα το ΠΑΣΟΚ «κόμμα παλαιάς κοπής» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πια να εκφράζει τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς. Το κατάντησαν ΚΟΔΗΣΟ».

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου