Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Σε διαθεσιμότητα οι «χειροκροτητές» των αστυνομικών της μαφίας των ναρκωτικών



 Σχόλιο από ALEXANDER

Δεν ξέρω αν οι αστυνομικοί είναι αθώοι ή ένοχοι αλλά είναι πρωτοφανές να απολύονται (διαθεσιμότητα το λέμε τώρα) αστυνομικοί γιατί συμπαρίστανται σε συνάδελφου τους που τους θεωρούν αθώους….  
Χουντικές  καταστάσεις στην Ελλάδα του 21 αιώνα…

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, πέντε αστυνομικοί οι οποίοι την Παρασκευή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης προέβησαν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ των συλληφθέντων συναδέλφων τους που κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και ο σχηματισμός δικογραφίας για όλους για εγκωμιασμό αδικήματος.

Η ΕΔΕ ανατέθηκε σε υποστράτηγο με την εντολή να ολοκληρωθεί εντός τριών ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος των αστυνομικών, οι οποίοι σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης προέβησαν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ συλληφθέντων αστυνομικών (που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών), διατάχθηκαν τα ακόλουθα:

α. Η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που ανατέθηκε σε Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας, με προθεσμία ολοκλήρωσης τρεις ημέρες.

β. Η θέση σε διαθεσιμότητα πέντε εκ των αστυνομικών αυτών, οι οποίοι έχουν ήδη αναγνωρισθεί.

Παράλληλα σε βάρος τους σχηματίζεται ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Την ίδια ώρα, χθες, Παρασκευή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι άλλοι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και τον αρχιφύλακα της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, κάνοντας λόγο για εις βάρος τους σκευωρία.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου