Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Παραλήρημα... «Οι γυναίκες πάνε στην πλατεία Ταχρίρ για να βιαστούν»(Βίντεο)

Σχόλιο από ΑLEXANDER

Σύντομα και στην Αθήνα τέτοια κηρύγματα...

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη συγκλονίζεται από τις δολοφονίες και τις κακοποιήσεις γυναικών στην Αίγυπτο ένας ιεροκήρυκας λέει πως: «Οι γυναίκες πηγαίνουν στην πλατεία Ταχρίρ για να βιαστούν και όχι για να διαμαρτυρηθούν».

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε την Τετάρτη από το κανάλι του, ο Ahmad Mahmoud Abdullah, γνωστός και ως «Abu Ιslam» υποστήριξε: «Ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από διαδηλωτές –τους οποίους αποκαλεί ‘σταυροφόρους’- στην πλατεία Ταχρίρ είναι απόλυτα δικαιολογημένη καθώς οι ίδιες οι γυναίκες που πηγαίνουν εκεί προκαλούν αφού δεν ντρέπονται ούτε φοβούνται. Πηγαίνουν εκεί όχι για να διαμαρτυρηθούν αλλά για να βιαστούν» και συνέχισε:

«Σου λένε ότι οι γυναίκες είναι κόκκινη γραμμή. Σου λένε ότι οι γυμνές γυναίκες που πηγαίνουν στην πλατεία Ταχρίρ πάνε γιατί θέλουν να βιαστούν. Είναι δικαίωμά σου να είσαι γυναίκα. Το 90% των γυναικών που διαδηλώνουν κατά του Μόρσι και των αδερφών μας δεν αισθάνονται ντροπή ή φόβο. Το υπόλοιπο 10% των γυναικών είναι χήρες όπου δεν έχουν κάποιον να τους ελέγχει».

Πηγή: alarabiya ΚΑΙ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου