Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Solar Warden Η μυστική διαστημική ατζέντα της δυτικής συμμαχίας


Εδω και καιρώ υπάρχει ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα από κόσμο που παρακολουθεί τα γεγονότα που αφορούν τον συναγωνισμό και τη κατάκτηση του διαστήματος με τη κατάργηση των διαστημικών λεωφορείων. Το θέμα προκύπτει από την δημόσια ανακοίνωση κατάργησης των διαστημικών μέσων μεταφοράς των ΗΠΑ καθιστώντας τις ΗΠΑ εξαρτημένες από τους συμμάχους της και ειδικότερα απο τους ρώσους. Είναι όμως έτσι ;





Στη φωτογραφία το "παλαιό" διαστημικό μεταφορικό μέσο της NASA (διαστημικό λεωφορείο) σε μια επιτυχημένη επιστροφή από τροχιά

Αυτό είναι το μεταφορικό μέσο του μέλλοντος?? για ρώσους και αμερικανούς αστροναύτες.
Στη φωτογραφία, ένα μέλος της ομάδας ρωσικής υπηρεσίας διαστήματος αφήνει το όνομα του. Η πτώση έγινε κοντά στη Πόλη Dzhezkazgan του Καζακστάν. Η κάψουλα, που μετέφερε τρεις αστροναύτες, τον Αμερικανό Donald Pettit, τον Ρώσο Oleg Kononenko και τον Ολλανδό Andre Kuipers,που επέστρεψε με ασφάλεια στη Γη μετά από εξάμηνη παραμονή στον διεθνή διαστημικό σταθμό

Στις 21 Ιουλίου του 2011, όταν το διαστημικό λεωφορείο Atlantis προσγειώθηκε στο Kennedy Space Center της NASA στη Φλόριντα και κατευθύνθηκε σε ένα μουσείο, η αμερικανή αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ δεν είχαν πια κανένα μέσο μεταφοράς με υπηρεσιακή δυνατότητα διαστημικά οχήματα, και ότι θα πρέπει να βασιστούμε στη Ρωσία και άλλες χώρες για να μπορούν να στείλουν σε τροχιά και στο Διαστημικό Σταθμό πλήρωμα και προμήθειες.
Πράγματι μια μεγάλη χώρα σαν τις ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να το πράξη αυτό άλλα και εάν το έκανε λόγο κάποιας αδυναμίας δεν θα το ανακοίνωνε δημόσια.

Τι κρυβόταν στο παρασκήνιο;
Σε όλα αυτά συμπληρώνουν οι ανακοινώσεις της αντικατάστασης των διαστημικών λεωφορείων με το φτηνό πρόγραμμα μεταφοράς κάψουλας "Orion" ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων πληρώματος ( MPCV ) χαμηλής γήινης τροχιάς με κατασκευάστρια τη γνώστη για τα "μαύρα προγράμματα" εταιρία την Lockheed Martin στο πρόγραμμα Constellation. Παρά ταύτα, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στη ανακοίνωση για τη νέα δημοσιονομική πολιτική των ΗΠΑ του 2011 δήλωσε αλλαγές με την ακύρωση του προγράμματος, Constellation Στης 11 Οκτωβρίου το πρόγραμμα τέλειωσε. Το Constellation είχε ως στόχο να στήλη αστροναύτες στη Σελήνη και την εξυπηρέτηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Ανανέωση 4/2/2013
Στις 1/2/2013 ανακοινώθηκε ότι Η Lockheed Martin και η Sierra Nevada Corporation θα είναι αποκλειστικός συνεργάτης για την πιστοποίηση των SNC τεχνολογιών με σύμβαση της NASA (CPC) επιλεγμένες σε διαγωνισμό για την κατασκευή μια σύνθετης μονάδας πτήσης για το Dream Chaser ενα νέο μικρό τροχιακό σύστημα μεταφοράς πληρώματος. Η ομάδα SNC είναι ενθουσιασμένοι που η Lockheed Martin θα ενταχτεί στη ομάδα των οργανισμών-εταίρων, που, εργάζονται για τη νέα κατασκευή της Dream Chaser Space System για τις επανδρωμένες πτήσεις στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για τη NASA.


Ήταν ένα ψέμα.




Σχέδια από αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν την πτήση και προσεδάφιση ενός ιπταμένου γίγαντα σε περιοχή της Νεβάδα των ΗΠΑ

Ψάχνοντας για χειροπιαστές αποδείξεις για το παρασκήνιο το Εθνικό Αρχείο των ΗΠΑ (Records Administration) διέθεσε σχεδόν 250.000 σελίδες εγγράφων από την κυβέρνηση του προέδρου Ρίγκαν. Σε ένα έγγραφο που αφορά την Τρίτη, 11 Ιουνίου 1985 (σελίδα 334) μεταξύ άλλων - αναφορά για αλλοδαπούς αναφέρονται τα εξής:

"Είχα γεύμα με 5 κορυφαίους επιστήμονες του διαστήματος. Ήταν συναρπαστικό. Το διάστημα είναι πραγματικά τα τελευταία σύνορα και κάποιες από τις εξελίξεις που υπάρχουν στην αστρονομία κλπ. είναι σαν τη επιστημονική φαντασία, εκτός από ότι είναι πραγματικά. Έμαθα ότι κατασκεύασαν όχημα με τη ικανότητα μεταφοράς σε τροχιά 300 άτομα"

Αυτή η περίεργη αναφορά δεν αναφέρει κάποιο γνωστό μέσο δεδομένου ότι το Διαστημικό Λεωφορείο μετέφερε κατ 'ανώτατο όριο οκτώ άτομα για διαστημική πτήση. Ακόμα και αν τα πέντε απογείωναν με πλήρες φορτίο, θα ήταν αδύνατο να θέσει και θα διατηρήσει 300 αστροναύτες σε τροχιά.
Ο Ρίγκαν αποκάλυψε άθελα του την ύπαρξη μιας υψηλής διαβάθμισης παράλληλου διαστημικού προγράμματος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει εκατοντάδες αστροναυτών σε τροχιά; Προφανώς έτσι, κρυμμένα μέσα σε δέκα εντολές ενιαίας πολίτικης του στρατού των ΗΠΑ, υπήρχαν τα παράλληλα μαύρα προγράμματα υψηλής διαβάθμισης.

 Επίσης αναφορά έκανε και ο Ben Rich (στο τέλος της Ζώης του)




Στη φωτογραφία βλέπουμε το Rockwell Χ-30 ένα προηγμένο πρόγραμμα επίδειξης τεχνολογίας για την Aero-Space -DARPA),(NASP), μέρος ενός προγράμματος Ηνωμένων Πολιτειών για ένα ενιαίο στάδιο τροχιάς (SSTO) διαστημόπλοιο και Spaceliner επιβατών. Το "οχιμα" θα επιταχύνε μέχρι και 25 φορές την ταχύτητα του ήχου. Το πρόγραμμα "ακυρώθηκε" στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Άξιο λογού είναι η ολοκλήρωση στην ανάπτυξη προηγμένων υλικών.


διευθυντής της Skunk Works της Lockheed, παρακλάδι έρευνας και αναπτύξεως, που παραδέχτηκε τον Ιανουάριο του 1995 ότι ο Στρατός των ΗΠΑ ταξιδεύει σε πλάνητες και ότι υπάρχουν εξωγήινη κόσμοι. Ο Ben Rich ανέφερε ότι "Ήδη έχουμε τα μέσα να ταξιδεύουμε σε πλάνητες, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες στα black projects (Μαύρα Προγράμματα), και θα χρειαζότανε μια πράξη Θεού για να τα βγάλουμε στην δημοσιότητα και να επωφεληθεί η ανθρωπότητα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, τη μπορούμε να κάνουμε.

Στην πραγματικότητα, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, οι ΗΠΑ άρχισαν ένα μυστικό σχέδιο για την καθιέρωση μια παράλληλης διαστημικής βιώσιμης μέγα πλατφόρμας και ενός στόλου στο διάστημα, αυτο το πρόγραμμα ήταν με την πιθανή κωδικοί ονομασία "Solar Warden".

Τα πρόγραμμα αποστολής στο διάστημα με τη χρήση τακτικών δρομολογίων ήταν το απόσταγμα (1955) των παραλλήλων εντατικών πειραμάτων ελαττώσεις της βαρύτητας (Donald E.Keyhoe ufo ανάκτηση) από 6 αεροπορικές εταιρίες και αμερικανικά πανεπιστήμια με στόχο ένα νέο επαναστατικό μεταφορικό μέσο και τη κατασκευή μιας μόνιμης βάσεις στο διάστημα. Σε αυτά μετείχαν η Martin Marietta X-23PRIME - NASA, DARPA, USAF X-30NASP - Lockheed Martin NASA X-33 Venture Πρόγραμμα Χ-43-Χ Hyper Boeing USAF X-51Waverider -Lockheed Martin Blackstar -Northrop Grumman .TR-3 Black Manta και ίσως άλλων πρωτοτύπων οχημάτων υπέρ υπερηχητικής πτήσεις -επανεισόδου - ελαττώσεις της βαρύτητας με διάφορα τεχνικά μέσα προώσεις , που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας λόγο απορρήτου.


Η πρώτη αναφορά στο Solar Warden σημειώθηκαν το Μάρτιο του 2006.
Μια αξιόπιστη πηγή, σύμφωνα με τους διαχειριστές του Ανοικτού Φόρουμ Minds, αποκάλυψε την ύπαρξή του αναφέροντας ότι τα διαστημικά προγράμματα είναι ένα κάλυμμα που υπάρχει για να εξαπατήσει τους ανθρώπους. Υπάρχει ένας στόλος στο διάστημα, ο οποίος με την κωδικοί ονομασία "Solar Warden" έχει οκτώ πλοία, ισοδύναμα αεροπλανοφόρου που έχουν συνολικά σαράντα τρία μικρά διαστημικά οχήματα.
Ένας από τους σκοπούς είναι να παράσχει την ανάπτυξη μια πολυεθνικής αποικίας στον Άρη που δημιουργήθηκε αρχικά το 1964 από την αμερικανική και τη σοβιετική ομαδική εργασία.



Στη φωτογραφία βλέπουμε το Aurora ενα "θρύλο" που ξεκίνησε το Μάρτιο του 1990, όταν το περιοδικό Εβδομάδα Aviation & Space Technology έβγαλε την είδηση ​​ότι ο όρος "Aurora" είχε εκ παραδρομής συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του των ΗΠΑ 1985με κατανομή 455 εκατ. δολαρίων για τη παραγωγή "μαύρων αεροσκαφών" Σύμφωνα με την εβδομάδα της αεροπορίας , Aurora το όνομα αναφέρεται σε μια ομάδα από εξωτικά αεροσκάφη, και όχι σε μια συγκεκριμένη άτρακτο . Η χρηματοδότηση του έργου έφτασε τους στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια το οικονομικό έτος 1987.Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επανειλημμένα αρνηθεί την ύπαρξη τέτοιων αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τον Wiliam Arkin ειδικό για τις στρατιωτικές κώδικες ονομασίες που ορίζουν συγκεκριμένες ακολουθίες το πρόγραμμα αναφέρετε σε διαφορετικά αμερικανικά στρατιωτικά προγράμματα. Το Solar Warden είναι ένα κοινό σχέδιο συμμαχικών δυνάμεων. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την έρευνα ελαττώσεις βαρύτητας στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όταν ματαιως προσπαθούσε η USAF να αναχαιτίσει και να ανακτήση την τεχνολογία από τα μυστηριώδη άγνωστα ιπτάμενα πιατάκια. Επίσης, έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί ο αμείλικτος πόλεμος σε πολιτικούς ερευνητές ηλεκτροστατικής πρόωσης, η άλλα μέσα οι οποίοι αναπαράγουν με επιτυχία τις τεχνολογίες ελαττώσεις της βαρύτητας.
Επίσης υποψίες προξένησαν δηλώσεις τις 6 Αυγούστου 2007,απο τη NASA που ανέφερε την ύπαρξη ενος μυστηριώδους ταχείας επέμβασης σχέδιο "Επανδρωμένων Διαστημικών Πτήσεων ομάδα υποστήριξης" για την παροχή βοήθειας σε οχήματα της NASA με στόχο να αποφεύγουν τα διαστημικά σκουπίδια η για κίνδυνο στο διαστημικό σταθμό. Η ομάδα υποστήριξης ήταν μέρος της διοικήσεις διαστήματος της USAF που δήλωσε δημοσίως ότι είναι η σημαντικότερη στρατιωτική αποστολή των ΗΠΑ. Η ομάδα θα έχει και την αρμοδιότητα της υποστήριξής του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού και τη ασφάλεια στα πληρώματα της από τους κινδύνους των τροχιακών συντριμμιών, συγκρούσεις διαστημόπλοιων και άλλες εγγενείς κινδύνους.?

Πέρα από την φαντασία
Οι φήμες ότι οι ΗΠΑ και σύμμαχοι έχουν ένα υψηλής διαβάθμισης στόλο οχημάτων αντι- βαρύτητας έχουν κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια. Στις 23 Μαρτίου 1993, σε ένα συνέδριο τεχνολογίας στο Λος Άντζελες εκπρόσωποι και στρατιωτικοί πληροφοριοδότες ανέφεραν από πρώτο χέρι τη γνώση διαβαθμισμένων διαστημικών οχημάτων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ελαττώσεις βαρύτητας, με τον κωδικό Aurora και TR-3B. Ο αναλυτής Nick Cook γράφει για το Aurora "υπήρξαν υποψίες από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 σχετικά με την ύπαρξη ενός μυστικού αντικατάσταση για το Blackbird, ένα μυθικό αεροπλάνο που ονομάζεται Aurora που πέτουσε δύο φορές πιο γρήγορα και έβγαινε στο διάστημα. Άλλες πληροφοριοδότες αναφέρουν όπως ο Edgar Φουσέ, ένας πρώην εργολάβος με το Υπουργείο Άμυνας, των ΗΠΑ που ισχυρίστηκε ότι το Blackbird ή SR-71 αντικατάστασης, ήταν το Aurora που αποτελείται από δύο τύπους υπερυπερηχητικών αεροσκάφων που χρησιμοποιούνται για διαστημική πτήση " Το Aurora περιλαμβάνει την φιλοσοφία του SR-75 με ικανότητα να αναπτύξει εξαιρετικές ταχύτητες, να λειτουργεί ως ένα πλοίο μητέρα και να μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητες Mach 18 ή περισσότερο μπαίνοντας στο διάστημα παραδίδοντας φορτίο. "

Ο Στόλος Space Warden
Το "μυθικό" διαστημικό πρόγραμμα καλύπτετε από απόλυτη μυστικότητα και οι βάσιμες ενδείξεις υπάρξεις προέρχονται από την φυσική εξέλιξη των εργαστηριακών ήλεκτροφαινόμενων (μαγνητικά ηλεκτροστατικά κύματα) - βαρυτήκων διακυμάνσεων και της πειραματικής αεροναυπηγικής γνώσεις που προήρθαν εν



Άγνωστες μεγάλες κατασκευές έχουν παρατηρηθεί από επίγεια ερασιτεχνικά τηλεσκοπία, σε μεγάλο ύψος από την Γη. Η εικόνες και βίντεο μελετώνται λεπτομερώς από ερευνητές και εμφανίζονται να είναι πολύ περισσότερο από "ανωμαλίες" του φακού όπως υποστηρίζουν ορισμένοι. Τα αντικείμενα μοιάζουν με διαστημικούς σταθμούς και σκάφη εξερεύνησης για το βαθύ διάστημα!



Φωτογραφία ντοκουμέντο.
Στο βάθος πίσω από τον αστροναύτη φαίνετε ένα σκάφος πιθανότατα της σειράς των απόρρητων Χ 30

μέρη, και από γερμανούς μηχανικούς και πιθανών από ανακτηθέντα αλλοδαπά σκάφη. Άλλη πόροι πληροφορήσεις είναι και από τον βρετανό χακερς Gary McKinnon, που ανέφερε για περίεργα πράγματα που είδε ( δείτε 17/6/2009
Άγνωστες κατασκευές σε υψηλή τροχιά επάνω από τη Γη;
)κατά λάθος σε αρχεία της NASA που κάθε άλλο παρά αδιάφορους θα πρέπει να αφήσουν τους εμπείρους ερευνητές και δημοσιογράφους. Ο χακερ κυνηγήθηκε όσο ποτέ άλλοτε απο τις ΗΠΑ για την πειρατεία και καταστροφή σε στρατιωτικούς υπολογιστές. Ο McKinnon ισχυρίζεται ότι είδε απίστευτα μυστικά του Πενταγώνου και της NASA που περιείχαν μια λίστα από "μη επίγεια πληρώματα", αναφέροντας λεπτομέρειες για κυλινδρικά χωρίς ραφές γιγαντιαία διαστημικά οχήματα μεταφορείς; με σφαιρικές προεξοχές σε καθε άκρο. Ο βρετανός χακερς Μc Kinnon πίστευε ότι είχε δει εξωγήινα; όχημα όταν είδε σε φωτογραφίες μέρη από της γιγάντιες κυλινδρικές κατασκευές στο διάστημα.

Ο ρόλος και η τεχνολογία του Space Warden
Βασιζόμενη σε σκόρπιες ενδείξεις και εικασίες σε αυτό το Πάζλ αποκαλύψεων το Solar Warden θα παραμένει ένα άκρος απόρρητο πρόγραμμα χωρίς να είναι σαφής ο σκοπός του.
Πιθανών να αποτελείται από κοινοπραξία των ΗΠΑ με ορισμένες εισφορές των τμημάτων και συστημάτων από τον Καναδά. Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Ρωσία και την Αυστραλία. Στο διαστημικό πρόγραμμα μετέχουν μεγάλα κυλινδρικά μητρικά σκάφη σε μεγάλη τροχιά που περιέχουν μικρούς διαστημικούς άκατους.
Το Solar Warden υποθετικά λειτουργεί κάτω από το Δίκτυο της αμερικανικής ναυτικής Space Operations Command (NNSOC) με έδρα το Dahlgren, Βιρτζίνια που απασχολεί περίπου 300 άτομα προσωπικό. Τα οχήματα της Solar Warden στελεχώνεται από αξιωματικούς από όλες της χώρες που συμμετέχουν.
Ένα μέρος της αποστολής του προγράμματος είναι να αποτραπούν η μη μετέχων στη κοινοπραξία χώρες ή τρομοκρατικές ομάδες από τη χρήση του διαστήματος πιστεύοντας στο σαφές μήνυμα ότι το διάστημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται για ειρηνικούς σκοπούς και μόνο?
Το δεύτερο μέρος της αποστολής είναι να εμποδίσει την παγκόσμια ιδιωτική οικονομική ελίτ, να χρησιμοποίηση τη χρήση τροχιακών συστημάτων, η όπλα, για εκφοβίσουν ή να επιτεθούν έχοντας προσωπικά συμφέροντα.
Πιστεύετε ότι η ύπαρξη του διαστημικού στόλου λειτουργεί όχι μόνο με διαβαθμισμένη αρχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά και με μία μυστική αρχή των Ηνωμένων Εθνών, επειδή η αποστολή του Στόλου είναι να προστατεύσει το σύνολο της Γης από διάφορους κινδύνους?
Επίσης, πιστεύετε ότι είναι η έναρξη μια αυτόνομης πολυεθνικής κοινότητας ανθρώπων με πρόσβαση σε πόρους τεχνολογία και υλικά που κατασκευάζονται στο διάστημα με στόχο της Βάσεις στο φεγγάρι και τον Άρη μακριά από τα μάτια του κόσμου.

Αριστερά βλέπουμε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το 1986, κατά τη διάρκεια αποστολής του διαστημικού λεωφορείου Κολούμπια με κώδικα αποστολή STS-61C. Η NASA αναφέρει ότι είναι διαστημικά απόβλητα,? άλλα πιστεύετε ότι φανερώνει άθελα ένα άκρως απόρρητο κυβερνητικό έξω ατμοσφαιρικό αεροπλάνο -διαστημόπλοιο. Η ανακάλυψη των δύο φωτογραφίες μπορεί να είναι μια περαιτέρω απόδειξη ότι κάτι άλλο πετά στο διάστημα κοντά αποστολές της NASA που είναι γνωστά στους αστροναύτες.

Δείτε nasa top secret ufo photo

Παραπομπές

Lockheed Martin Σύνθετη Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ADP)(Skunk Works)
Ηνωμένες Πολιτείες και έλεγχος της βαρύτητας σαν έρευνα πρόωση
Ασύρματη μεταφορά ενέργειας
Αντι-βαρύτητα - Ηλεκτρομαγνητικά πεδία
Gravity Research Foundation (Ίδρυμα Ερευνών βαρύτητας)
Καθηγητής John Searl ήταν από τους πρωτοπόρους ερευνητές ελεύθερης ενέργειας
Ελεύθερη ενέργεια & Αντιβαρύτηκα μέσα μετακίνησης
D.Μπραουν πειραματίστηκε επάνω στα μαγνητικά ηλεκτροστατικά κύματα
Περιοχή 51 Η κορυφή του παγόβουνου..
"Star Wars" και τα διαστημικά αμυντικά σύστημα
Ιπτάμενοι δίσκοι για όλους! - Μαγνητική αιώρηση - Ηλεκτροστατική αιώρηση
Space warfare - Space & πυρηνικά όπλα πυραυλική άμυνα
Ηνωμένες Πολιτείες Στρατός Διάστημα και Πυραυλική διαστημική Άμυνα.
Martin Marietta - Lockheed Martin - Boeing - Grumman



Διαστημική άμυνα
Στρατός διαστήματος είναι μια υποθετική στρατιωτική οργάνωση που διεξάγει κυρίως πόλεμο στο διάστημα. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει έθνος που να έχει μια ανεξάρτητη δύναμη διαστήματος .
Δείτε αναφορές
Air Force Space Command - Αρχική
http://www.au.af.mil/au/awc/awcgate/saas/jelonek_mp.pdf
Space weapon
(Τροχιακά βομβαρδίστηκα)


Το X-37B της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ (διάστημα) τελικά επέστρεψε στη Γη το Σάββατο (16 Ιουνίου), τυλίγοντας μια μυστηριώδη αποστολή που διήρκεσε περισσότερο από έτος σε τροχιά.Το Χ-37Β έμεινε σε τροχιά για 469 ημέρες αυτή τη φορά, περισσότερο από το διπλάσιο του 225 ημερών αδελφικό OTV-1. Αξιωματούχοι, δήλωσαν ότι στο διαστημικό σκάφος διεξάγονται "επί τροχιά πειράματα" κατά τη διάρκεια της αποστολής του.?
Άλλα πειραματικά οχήματα της NASA σειράς Χ εισόδου -επανόδου σε χαμηλή τροχιά








NASA - X-33 / X-34

NΑSA x-38/ISS

2012. HUFORC.GR.
Το άρθρο περιέχει πνευματικά δικαιώματα και χορηγείται αδεία για να συμπεριλάβει αποσπάσματα του παρόντος άρθρου σε ιστοσελίδες, ρητά με μια σύνδεση με την αρχική.

Ειδήσεις
WebUFONews-huforc.gr

ΠΗΓΗ huforc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου