Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΝΔ:Ανθελληνικό παραλήρημα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ(Βίντεο)

Για «ανθελληνικό παραλήρημα» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τοποθέτηση του βουλευτή για τα εθνικά σύνορα.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία «μείζον πολιτικό ζήτημα προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη, που δημοσιεύεται στα parapolitika.gr, ο οποίος - μιλώντας στην Κ.Ε. του κόμματός του-  λέει επί λέξει: «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα».

«Η μόνη ξεκάθαρη καταδίκη του ανθελληνικού παραληρήματος του βουλευτή, από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος εσχάτως ανακάλυψε έννοιες όπως «εθνική ευθύνη» και «ζήτημα μείζονος εθνικής σημασίας», είναι η διαγραφή του. Δεν το τόλμησε με τον κ. Θεοδωρίδη που «χάρισε» τα Ίμια στην Τουρκία. Τουλάχιστον, θα το τολμήσει με τον κ. Καραγιαννίδη;», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία επισυνάπτοντας το ηχητικό από τις δηλώσεις του κ. Καραγιαννίδη.
ΠΗΓΗ enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου