Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

30 σημεία ελέγχου του ανθρωπίνου πληθυσμού

Υπάρχει σαφής συναίνεση μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ ότι ο υπερπληθυσμός είναι η κύρια αιτία των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και ότι κάτι πρέπει απεγνωσμένα να γίνει γι αυτό.

Πραγματικά πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είμαστε μια μάστιγα επάνω στη γη και ότι θα καταστρέψουμε κυριολεκτικά τον πλανήτη. Για την ελίτ, τα πάντα, από την υπερθέρμανση του πλανήτη μέχρι τα αυξανόμενα οικονομικά προβλήματα μας, μπορούν άμεσα να αναχθούν στην έλλειψη ελέγχου του πληθυσμού.


Προειδοποιούν ότι αν δεν γίνει τίποτα σχετικά με την έκρηξη του πληθυσμού, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα μέλλον γεμάτο από τη φτώχεια, τον πόλεμο και τη δυστυχία σε έναν βρώμικο, έρημο πλανήτη. Διαμαρτύρονται ότι "κοστίζει πάρα πολύ" για να κρατήσουν τους ηλικιωμένους ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο στη ζωή, και προωθούν με ανυπομονησία την άμβλωση για τα μωρά που είναι "ανεπιθύμητα", επειδή θα είναι βάρος για την κοινωνία.



Οτιδήποτε μειώνει τον ανθρώπινο πληθυσμό, με οποιονδήποτε τρόπο, είναι ένα καλό πράγμα για αυτούς που πιστεύουν σε αυτή τη φιλοσοφία. Αυτή η διεστραμμένη φιλοσοφία προωθείται σε μας με ταινίες , σε τηλεοπτικές εκπομπές, στη μουσική μας, σε αμέτρητα βιβλία, σε πολλές από τα πιο γνωστές ιστοσελίδες στον κόσμο, και διδάσκεται σε όλα σχεδόν τα σημαντικότερα κολέγια και πανεπιστήμια του πλανήτη.


Οι άνθρωποι που προωθούν αυτή τη φιλοσοφία έχουν πολύ, πολύ βαθιές τσέπες, και είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι βοηθούν να «σώθεί» ο κόσμος προσπαθώντας να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Στην πραγματικότητα, πολλοί από αυτούς είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι βρισκόμαστε σε έναν αγώνα «ζωής ή θανάτου» για την τύχη του πλανήτη, και ότι, αν η ανθρωπότητα δεν επιλέξει οικειοθελώς τον έλεγχο του πληθυσμού σύντομα, τότε η λύση θα είναι να μας επιβληθεί.


Στην πραγματικότητα, πολλοί από αυτούς είναι απόλυτα πεπεισμένοι, ότι βρισκόμαστε σε μια μάχη «ζωής ή θανάτου» για την τύχη του πλανήτη, και ότι, αν η ανθρωπότητα δεν επιλέξει οικειοθελώς να αγκαλιάσει τον έλεγχο του πληθυσμού σύντομα, τότε η λύση που θα έχουν, θα είναι να την «αναγκάσουν»!!!


Ναι, ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται σαν ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας . Αλλά υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι εκεί έξω που έχουν κυριολεκτικά εμμονή με αυτά τα πράγματα, και πολλοί από αυτούς κατέχουν πολύ σημαντικές θέσεις σε όλο τον κόσμο.


Το παρακάτω είναι 30 αποσπάσματα ελέγχου του πληθυσμού που δείχνουν ότι η ελίτ πραγματικά πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι μια μάστιγα επάνω στη γη και ότι μία μεγάλη σφαγή είναι απαραίτητη ...


1. Ο άγγλος παρουσιαστής τηλεόρασης Sir David Attenborough :"Είμαστε μια πληγή πάνω στη Γη. Προβλήματα έρχονται για τα επόμενα 50 χρόνια περίπου. Δεν είναι μόνο η αλλαγή του κλίματος, είναι η καθαρότητα του περιβάλοντος, τα μέρη για την καλλιέργεια τροφίμων για αυτήν την τεράστια ορδή ανθρώπων. Είτε θα περιορίσουμε την αύξηση του πληθυσμού ή η φύση θα το κάνει για μας και η φύση το κάνει για εμάς αυτή τη στιγμή".


2. Ο Paul Ehrlich, πρώην επιστημονικός σύμβουλος του Προέδρου George W. Bush και συγγραφέας του βιβλίου «Πληθυσμιακή βόμβα» :"Στο μυαλό μας η βασική θεραπεία περιορίσμου της της ανθρώπινης επιχειρηματηκότητας (συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του αριθμού των ανθρώπων) να κρατήσει τη συνολική κατανάλωση σο μέγεθος της ικανότητας της γης, είναι προφανής, αλλά πάρα πολύ παραμελημένη ή παραμελημένη".


3. Πάλι ο Paul Ehrlich σχετικά με το μέγεθος της οικογένειας : "Κανείς, κατά την άποψή μου, δεν έχει το δικαίωμα να έχει 12 παιδιά ή ακόμα και τρία, εκτός αν η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι δίδυμα"


4. Ο Dave Foreman, ο συν-ιδρυτής του Earth First : «Εμείς οι άνθρωποι έχουμε γίνει μια ασθένεια, η Humanpox."


5. Ο ιδρυτής του CNN, Ted Turner : "Ένας συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός των 250-300 εκατομμυρίων ανθρώπων, με μια πτώση 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός."


6. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Taro Aso σχετικά με τους ιατρικά ασθενείς με σοβαρές ασθένειες: "Δεν μπορείτε να κοιμάστε καλά, όταν γνωρίζετε ότι όλα αυτά πληρώνονται από την κυβέρνηση. Αυτό δεν θα λυθεί αν δεν τους αφήσετε να βιαστούν και να πεθάνουν. "


7. Ο David Rockefeller: "Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού στα πλανητικά οικοσυστήματα μας γίνεται τρομερά εμφανής. "


8. Ο περιβαλλοντικός ακτιβιστής Roger Martin: "Σε ένα πλανήτη με πεπερασμένο χώρο, ο βέλτιστος πληθυσμός για καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, είναι σαφώς πολύ μικρότερος από τον μέγιστο, που επιτρέπει απλά επιβίωση. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο το λιγότερα για τον καθένα. Λιγότεροι άνθρωποι σημαίνουν καλύτερη ζωή ".


9. Ο Bill Maher της HBO: "Είμαι υπέρ της επιλογής, είμαι υπέρ της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, είμαι υπέρ της συνηθισμένης αυτοκτονίας, είμαι υπέρ οτιδήποτε κάνει τον αυτοκινητόδρομο να κινείται – σε αυτό είμαι υπέρ. Έχει πολύ κόσμο, ο πλανήτης είναι πολύ γεμάτος και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο."


10. Ο καθηγητής του MIT Penny Chisholm: "Το πραγματικό τέχνασμα είναι, η άποψη να προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε σε χαμηλότερα από 9 δις των αριθμό του πληθθυσμού, είναι να ρίξουμε τα ποσοστά γεννήσεων στις αναπτυσσόμενες χώρες όσο μπορούμε. Και αυτό θα καθορίσει το επίπεδο στο οποίο οι άνθρωποι θα σταθεροποιηθούν πάνω στη γη."


11. Η Julia Whitty, αρθρογράφος του Mother Jones: "Η μόνη γνωστή λύση στην οικολογική υπέρβαση είναι να επιβραδυνθεί η αύξηση του πληθυσμού μας πιο γρήγορα από ό,τι επιβραδύνεται ως τώρα και τελικά να την αντιστρέψουμε - την ίδια στιγμή θα επιβραδύνουμε και τελικά αντιστρέφουμε το ρυθμό με τον οποίο καταναλώνουμε τους πόρους του πλανήτη. Η επιτυχία σε αυτές τις δύο προσπάθειες θα σπάσει τα πιο πιεστικά παγκόσμια προβλήματα μας : την κλιματική αλλαγή, την έλλειψη τροφής και νερού, τη μετανάστευση, την υγεία, τη φροντίδα, την απώλεια της βιοποικιλότητας, ακόμα και τον πόλεμο. Από τη μία, έχουμε κάνει πρωτοφανή βήματα ήδη, μείωνοντας τη συνολική γονιμότητα από το κατά μέσο όρο 4,92 παιδιά ανά γυναίκα το 1950 σε 2,56 σήμερα - ένα το αποτέλεσμα δοκιμής και μερικές φορές ένα βάναυσα αναγκαστικό λάθος, αλλά επίσης και το αποτέλεσμα όταν μια γυναίκα σε μια στιγμή κάνει μια επιλογή. Η ταχύτητα αυτής της επανάστασης της τεκνοποίησης, είναι ενάντια στον βιολογικό προγραμματισμό, ίσως το μεγαλύτερο συνολικό κατόρθωμα μας μέχρι σήμερα. "


12. Ο Philip Cafaro του Colorado State University σε ένα έγγραφο του με τίτλο «Ηθική του Κλίματος και Πολιτική του Πληθυσμού»: "Το να τερματίσουμε την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι μια αναγκαία (αλλά όχι ικανή) συνθήκη για την πρόληψη της καταστροφικής παγκόσμιας αλλαγής του κλίματος. Πράγματι, μειώνοντας σημαντικά τον τρέχοντα αριθμό των ανθρώπων μπορεί να είναι αναγκαίο προκειμένου να προλάβουμε την καταστροφή.”


13. Ο καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν Eric R. Pianka: "Εγώ δεν τρέφω κανένα άρρωστο συναίσθημα ενεντίων των ανθρώπων. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος, συμπεριλαμβανόμενης όλης της ανθρωπότητας, θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερα χωρίς τόσους πολλούς από εμάς."


14. Ο αρθρογράφος του Detroit News Nolan Finley: "Δεδομένου ότι η εθνική προσοχή στρέφεται στον έλεγχο των γεννήσεων, να ποια είναι η ιδέα μου : Αν θέλουμε να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια, να μειώσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το ενοχλητικό ποσοστό εγκατάλειψης του σχολείου, θα πρέπει να αντικαταστήσουμε με αντισυλληπτικά το φθόριο στο πόσιμο νερό του Μίτσιγκαν.
Έχουμε πρόβλημα μωρων στο Μίτσιγκαν. Πάρα πολλά μωρά που γεννιούνται από ανώριμους γονείς που δεν έχουν τις ικανότητες να τα μεγαλώσουν, πάρα πολλά είναι αυτά που παραδίδονται από φτωχές γυναίκες που δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν και πάρα πολλοί από τους πατεράδες που διασπείρουν τους σπόρους τους όπως οι πικραλίδες και στη συνέχεια φεύγουν μακριά από τις συνέπειες."


15. Ο John Guillebaud, καθηγητής οικογενειακού προγραμματισμού στο University College του Λονδίνου: "Η επίδραση στο πλανήτη του να έχει κανείς ένα παιδί λιγότερο, είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από ό,τι όλα αυτά τα άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, όπως το να σβήνουμε τα φώτα. Ένα επιπλέον παιδί είναι το ισοδύναμο με πολλές πτήσεις σε όλο τον πλανήτη."


16. Ο Δημοκρατικός στρατηγός Steven Rattner: "Χρειαζόμαστε ένα πάνελ θανάτου. Καλά, ίσως όχι πάνελ θανάτου ακριβώς, αλλά αν δεν ξεκινήσουμε την κατανομή των πόρων φροντίδας της υγείας με μεγαλύτερη σύνεση – με επιβολή δελτίου, το κατάλληλο όνομά του - η έκρηξη του κόστους της φροντίδας της υγείας θα καταφαάει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό."


17. Ο Matthew Yglesias, ανταποκριτής για το Slate, σε ένα άρθρο με τίτλο «Η υπόθεση για πάνελ θανάτου, σε ένα γράφημα»: "Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το βασικό ζήτημα μας, η σπατάλη των δαπανών περίθαλψης για τους ηλικιωμένους στο ομοσπονδιακό προϋπολογισμό, η δυσανάλογη κατανομή πόρων στην φροντίδα της υγείας των ηλικιωμένων, μετράει σίγουρα για την αξιοσημείωτη έλλειψη εμφανούς αποτελεσματικότητας του κόστους υγειονομικής περίθαλψης του αμερικανικού συστήματος. Όταν ο ασθενής είναι ήδη πάνω από 80, το γεγονός που έχει σημασία είναι ότι καμιά ποσότητα θεραπείας δεν πρόκειται να κάνει θαύματα σε όρους του προσδόκιμου ζωής και την ποιότητα της ζωής."


18. Planned Parenthood, ιδρυτής της Margaret Sanger: "Όλα τα προβλήματα μας είναι το αποτέλεσμα της overbreeding (υπέρ-αναπαραγωγής) μεταξύ της εργατικής τάξης".


19. Η δικαστής Ruth Bader Ginsburg του Ανώτατου Δικαστήριου των ΗΠΑ: "Ειλικρινά είχα σκεφτεί ότι υπήρχε ανησυχία για την αύξηση του πληθυσμού και ιδιαίτερα αύξηση σε πληθυσμούς που δεν θέλουμε να έχουμε πάρα πολλούς από αυτούς."


20. Planned Parenthood, ιδρυτής της Margaret Sanger: "Το πιο φιλεύσπλαχνο πράγμα που μια μεγάλη οικογένεια μπορεί κάνει σε ένα από τα βρέφη, είναι να το σκοτώσει."


21. Η Mary Elizabeth Williams, αρθρογράφος της Salon σε ένα άρθρο με τίτλο «Ε και κι αν η έκτρωση τελειώνει μια ζωή?»: "Κάθε ζωή δεν είναι ίση. Είναι δύσκολο θέμα για τους φιλελεύθερους σαν κι εμένα να μιλήσω για αυτό, μήπως καταλήξουμε να μοιάζουμε πως είμαστε λάτρεις του πάνελ του θάνατου, σκοτώστε τη γιαγιά και τα πολύτιμα μωρά σας. Ωστόσο, ένα έμβρυο μπορεί να είναι μια ανθρώπινη ζωή χωρίς να έχει τα ίδια δικαιώματα με την γυναίκα που το κυοφορεί."


22. Ο Alberto Giubilini του Πανεπιστημίου Monash στη Μελβούρνη και η Francesca Minervaτου Πανεπιστημίου της Μελβούρνης σε ένα έγγραφο που δημοσιεύεται στο Journal of Medical Ethics: "Όταν οι καταστάσεις μετά τη γέννηση, δείχνουν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια δικαιολογημένη έκτρωση, αυτό που αποκαλούμε μετά τη γέννηση έκτρωση πρέπει να είναι επιτρεπτή. ... Προτείνουμε να αποκαλούμε αυτή τη πρακτική «μετά τη γέννηση έκτρωση» αντί «βρεφοκτονία» για να τονίσουμε ότι η ηθική υπόσταση του ατόμου που σκοτώθηκε είναι συγκρίσιμη με εκείνη του εμβρύου ... κι όχι με εκείνη ενός παιδιού. Ως εκ τούτου, υποστηρίζουμε ότι η δολοφονία ενός νεογέννητου μπορεί να είναι ηθικά αποδεκτή σε όλες τις περιπτώσεις όπου η άμβλωση θα ήταν. Τέτοιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν υποθέσεις όπου το νεογέννητο έχει τη δυνατότητα να έχει (τουλάχιστον) μια αποδεκτή διάρκεια ζωής, αλλά η ευημερία της οικογένειας βρίσκεται σε κίνδυνο."


23. Η Nina Fedoroff, μία βασική σύμβουλος της Hillary Clinton: "Πρέπει να συνεχίσουμε να μειώνουμε το ρυθμό αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο πλανήτης δεν μπορεί να συντηρήσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους."


24. Ο John P. Holdren πρωταρχικός επιστημονικός σύμβουλος του Barack Obama: "Ένα πρόγραμμα στείρωσης γυναικών μετά το δεύτερο ή τρίτο παιδί τους, παρά τη σχετικά μεγαλύτερη δυσκολία της εγχειρήσεως από τη βασεκτομή, μπορεί να είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί από την προσπάθεια να στειρώσουμε τους άνδρες."
Η ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμης κάψουλας στείρωσης που θα μπορούσε να εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και να αφαιρείται όταν η εγκυμοσύνη είναι επιθυμητή ανοίγει πρόσθετες δυνατότητες για καταναγκαστικό έλεγχο της γονιμότητας. Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτεύεται στην εφηβεία και θα μπορούσε να είναι αφαιρούμενη, με επίσημη άδεια, για ένα περιορισμένο αριθμό γεννήσεων."


25. Ο David Brower, πρώτος εκτελεστικός διευθυντής του Sierra Club:"Η τεκνοποιία πρέπει να συνιστά αξιόποινο έγκλημα κατά της κοινωνίας των πολιτών, εκτός αν οι γονείς είναι κάτοχοι κυβερνητικής άδειας ... Όλοι οι δυνητικοί γονείς πρέπει να υποχρεούνται να χρησιμοποιούν χημικά αντισυλληπτικά, η κυβέρνηση να εκδίδει αντίδοτα για τους πολίτες που επιλέγονται για την τεκνοποίηση."


26. Ο Thomas Ferguson, πρώην υπάλληλος του Αμερικανικού Υπουργείου Τμήμα Υποθέσεων του Πληθυσμού: "Υπάρχει μόνο ένα θέμα σε όλες τις εργασίες μας, θα πρέπει να μειώσουμε τα επίπεδα του πληθυσμού μας. Είτε οι κυβερνήσεις θα το κάνουν με τον τρόπο μας, με ωραίες καθαρές μεθόδους ή θα υποστούν το χάος που έχουμε στο Ελ Σαλβαδόρ ή στο Ιράν ή στη Βηρυτό. Ο πληθυσμός είναι ένα πολιτικό πρόβλημα. Μόλις ο πληθυσμός είναι εκτός ελέγχου, απαιτείται αυταρχική κυβέρνηση, ακόμη και φασισμός, για να μειωθεί."


27. Ο Mikhail Gorbachev: "Πρέπει να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τη σεξουαλικότητα, την αντισύλληψη, την άμβλωση, για τις τιμές του ελέγχου του πληθυσμού, επειδή η οικολογική κρίση, με λίγα λόγια, είναι η κρίση του πληθυσμού. Κόψτε τον πληθυσμό κατά 90% και δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που να κάνουν μια μεγάλη οικολογική καταστροφή."


28. Ο Jacques Costeau: "Για να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, θα πρέπει να εξαλείφουμε 350.000 άτομα ανά ημέρα. Πρόκειται για ένα φρικτό πράγμα αυτό που λέω, αλλά είναι εξίσου κακό να μην το πω."


29. Η περιβαλλοντολόγος της Φιλανδίας Pentti Linkola: "Αν υπήρχε ένα κουμπί που θα μπορούσα να πατήσω, θα θυσίαζα τον εαυτό μου χωρίς κανένα δισταγμό αν αυτό σήμαινε ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν."


30. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β 'και συν-ιδρυτής του World Wildlife Fund (Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση): "Σε περίπτωση που θα μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω ως ένας θανατηφόρος ιός, προκειμένου να συμβάλω σε κάτι για την επίλυση του υπερπληθυσμού."


Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα που θα μπορούσαν να ειπωθούν για όλα αυτά.
Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ΤΙ Η ΠΟΙΟΣ έχει πείσει αυτούς τους ανθρώπους ότι δρουν προς όφελος της ανθρωπότητας. Κάποιοι σίγουρα ξέρουν...
Κι αυτοί που γνωρίζουν δεν είναι οι αυτόκλητοι σωτήρες του κόσμου... αλλά αυτοί που τους ποδηγετούν και κρύβονται πίσω από ανθρώπινα προσωπεία!!!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Τhesecretrealtruth.blogspot.com

ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου