Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Βενιζέλος: Η δημοσκοπική ένδεια… προτάσεις κατεργάζεται!

Βενιζέλος: Η δημοσκοπική ένδεια… προτάσεις κατεργάζεται!
Θα μπορούσε κάποιος να πει, ότι οι μέρες της αγάπης, της Λαμπρής, ενέπνευσαν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλο, ώστε να κάνει (εκ νέου...) τη γνωστή πρόταση στη ΔΗΜΑΡ για συνεργασία, η οποία μάλιστα να μπορεί να φτάσει μέχρι και σε κοινό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές!
Ωστόσο τα πράγματα είναι πιο απλά. Μεταξύ (υποτιθέμενων...) καλών προθέσεων και πεζών σκοπιμοτήτων είναι κάποιες φορές δυσδιάκριτες οι διαφορές. Και ο πολυπράγμων Βενιζέλος το ξέρει το παιχνίδι. Πόθεν επομένως η... επίθεση, η νέα επίθεση ενότητας στο κόμμα του Φ. Κουβέλη;

Όπως είναι σε θέση το Newsbomb να γνωρίζει, αναζητήστε τις καταραμένες δημοσκοπήσεις! Οι οποίες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να βυθίζεται διαρκώς, να παραμένει ανυπόληπτο πολιτικά και το σημαντικότερο:
• Να έχει δεχτεί ένα σοβαρότατο πλήγμα από όλες αυτές τις αποκαλύψεις γύρω απ' τη διαχείριση των οικονομικών του.
Πράγματι, οι πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει νέα πτώση του ΠΑΣΟΚ, που πλέον βρίσκεται κάτω και απ' τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πολύ κοντά στα –δημοσκοπικά- ποσοστά του ΚΚΕ! Φυσιολογικό, αναμενόμενο, μπορεί κάποιος να πει.
Όταν στα ήδη γνωστά των χρηματοδοτήσεων απ' τη Siemens, τα άλλα που δεν έχουν επαρκώς διερευνηθεί αλλά αποτελούν περίπου κοινό κτήμα, όταν σε ένα κόμμα επιβαρυμένο στον έσχατο βαθμό έρχονται να προστεθούν όλα αυτά τα νέα στοιχεία, τότε πώς να μην κατρακυλήσει κι άλλο σε ποσοστά;
Κρίνοντας όλη αυτή τη μαύρη κι άραχλη εικόνα και κατάσταση λοιπόν ο Βενιζέλος επέλεξε μια «φυγή προς τα μπρος» και σκαρφίστηκε τη γνωστή πρόταση προς τη ΔΗΜΑΡ.
Σε όλα τούτα προσθέστε και το εξής:
Αναλυτής ο οποίος συμβουλεύει τον αρχηγό του επεσήμανε ότι αν το κόμμα διασπαστεί από πιθανή αποχώρηση στελεχών προσκείμενων στο ΓΑΠ, τότε θα τεθεί εν αμφιβόλω ακόμα και αυτή η κοινοβουλευτική του επιβίωση στις επόμενες εκλογές!
Και αυτό όχι φυσικά επειδή ο τέως πρωθυπουργός απολαμβάνει... δημοφιλίας ικανής να προσελκύσει κόσμο, αλλά επειδή σε μια τέτοια περίπτωση (διάσπασης) θα δημιουργηθεί ένα τόσο διαλυτικό γενικότερο κλίμα, που θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση.
Το ζήτημα βέβαια είναι πως ο Φ. Κουβέλης, ο οποίος φυσικά και γνωρίζει την πραγματική αφετηρία των... καλών προθέσεων του Βενιζέλου, έστειλε για μια ακόμα φορά ένα ηχηρό όχι στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ...
Αναζητείται λοιπόν νέα φόρμουλα επιβίωσης!
Και στο μεταξύ ο ΓΑΠ παραμονεύει και απειλεί σε περίπτωση που τα ζητήματα της διαχείρισης των οικονομικών τον απειλήσουν προσωπικά!
Μύλος...

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου