Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ απειλείται με απαγόρευση δράσης λόγω χρεών

Το ΠΑΣΟΚ απειλείται με απαγόρευση δράσης λόγω χρεών
-Τα άβατα των εσωκομματικών στο ΠΑΣΟΚ ανοίγουν με τον έλεγχο των οικονομικών… -Έχασαν μέχρι και τις εισφορές για τις εσωκομματικές εκλογές! -Γιατί περιμένουν πώς και πώς την αποχώρηση Πεπόνη! 
Προ πολλών και μεγάλων εκπλήξεων έχουν βρεθεί οι ελεγκτές οι οποίοι προσπαθούν να βρουν άκρη με τη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της προεδρίας του ΓΑΠ. Κοντεύουν να… σκίσουν τα πτυχία τους!
Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο, δεν είναι πολλά τα κενά και οι «ασάφειες». Είναι άπειρα. Ουσιαστικά ό,τι ελέγχεται βρίθει παρατυπιών. Και η έκφραση είναι επιεικής…

Μπορεί κάποιος να πει, ότι μέσω αυτού του συγκεκριμένου τύπου διαχείρισης γράφτηκε και η εσωκομματική ιστορία αλλά και η πολιτική ιστορία της επίμαχης περιόδου.
Και αποκαλύπτονται πολλά…
Χαρακτηριστικά και μόνο αναφέρουμε το εξής:
  • Στις εσωκομματικές εκλογές του 2004, τότε που ο ΓΑΠ έλαβε το δαχτυλίδι απ’ τον εις άτακτη φυγή ευρισκόμενο Σημίτη, δηλώθηκε ότι το νέο αρχηγό τον ψήφισαν κάτι παραπάνω από 1.000.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Είχε επίσης ανακοινωθεί, ότι ο κάθε ψηφοφόρος κατέθετε συμβολικά για τις ανάγκες του κόμματος 2 ευρώ. Έτσι θα έπρεπε μόνο απ ’αυτή την διαδικασία να είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000.000 ευρώ. Ε, δεν βρέθηκε ούτε ένα!
Ούτε ένα, επαναλαμβάνουμε, ευρώ απ’ τα πάνω από 2.000.000 ευρώ δεν έχει καταχωρηθεί ως έσοδο απ’ αυτή την ψηφοφορία!
Δηλαδή αυτά τα χρήματα κάπου καταχωνιάστηκαν χωρίς να δηλωθούν επίσημα (όπερ και το σχεδόν σίγουρο) ή πολύ απλά στις κάλπες πήγαν κάποιες λίγες χιλιάδες νοματαίοι οπότε και το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν ευτελές…
Για να σοβαρευτούμε, αφού επαναλάβουμε ότι αυτό είναι ένα μόνο –χαρακτηριστικό ωστόσο- παράδειγμα.
Τα όσα έχουν συμβεί και καταγράφονται στα πορίσματα των ελεγκτών είναι υπεραρκετά για να οδηγήσουν ακόμα και σε απαγόρευση δράσης του ΠΑΣΟΚ!
Και όλοι αντιλαμβανόμαστε τις παρενέργειες μιας τέτοιας εξέλιξης!
Ίσως ακριβώς γι’ αυτό και κατά το γνωστό «βάστα Ρόμελ» είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι κραυγάζουν –και όχι μόνο μέσα απ’ το ΠΑΣΟΚ, αλλά και εξέχοντες κυβερνητικοί παράγοντες- «να βασταχτεί αυτή η όζουσα υπόθεση μέχρι να αποχωρήσει ο εισαγγελέας Πεπόνης»!

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου