Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

"Κεραυνοί" Ν.Μιχαλολιάκου κατά Α.Σαμαρά για την απογόρευση διανομής τροφίμων

Σε μετωπική επίθεση με σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προχωρά ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, με αποκλειστική δήλωσή του στο defencenet.gr με αφορμή την κυβερνητικη στήριξη με ... ΜΑΤ της απαγόρευσης διανομής τροφίμων στους άπορους πολίτες της Αθήνας από τον δήμαρχο της Αθήνας Γ.Καμίνη.
Στην δήλωσή του ο Ν.Μιχαλολιάκος αναφέρει συγκεκριμένα: "Τα γεγονότα στο Σύνταγμα απέδειξαν ότι ο Α.Σαμαράς και η ΝΔ είναι τσιράκια της παγκοσμιοποίησης που γνήσια εκπροσωπεί ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών και των τζαμιών, Γ.Καμίνης".

Γι αυτό τον λογο και οι Έλληνες πατριώτες εγκαταλείπουν το ψευτοδεξιό κόμμα της ΝΔ.
Πάντως, ο Α.Σαμαράς είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί πέτυχε τον τελικό του σκοπό: Ότι δεν κατάφερε ως πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ, να διαλύσει δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία, το πετυχαίνει τώρα ως πρωθυπουργός και αρχηγός της".
Πάντως το πολιτικό σκηνικό, χωρίς καμία ουσιαστική αφορμή οξύνθηκε απότομα μετά την απαγόρευση ττης διανομής τροφίμων στους απόρους, ενέργεια που δημιουργεί ερωτήματα για τους εμπνευστές της, αφού πριμοδοτεί "τρελά" τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Κάνουν σε όλη την Ελλάδα γνωστό ότι διαθέτει την κρατική επιδότηση για να μοιράζει δωρεάν τρόφιμα, ενέργεια στην οποία κανένα άλλο κόμμα δεν έχει προβεί και "φωτίζουν" την κόντρα του Λαϊκού Συνδέσμου" με τα κατάλοιπα του παπανδρεϊσμού, όπως είναι ο Γ.Καμίνης.
Μήπως κάποιοι στην κυβέρνηση και στη ΝΔ εργάζονται για να ανεβάζει τα ποσοστά του το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και δεν το έχουν καταλάβει; Άλλωστε στη ΝΔ ουδέποτε φημίζονταν για το πολιτικό τους κριτήριο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου