Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Απίστευτη ταλαιπωρία από τα μέτρα για τον Σόιμπλε


  - «Αστακός» η Αθήνα- Η Τροχαία «σήκωσε» μέχρι και τα ΙΧ στη Μιχαλακοπούλου - Απαγορεύονται συγκεντρώσεις και πορείες - Εκτός λειτουργίας και οι σταθμοί του Μετρό Απίστευτη ταλαιπωρία από τα μέτρα για τον Σόιμπλε

Σκηνές από την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, όταν είχαν απαγορευτεί οι δημόσιες συναθροίσεις και οι πορείες, ζουν από το πρωί οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και τα έκτακτα μέτρα που έχει πάρει η ΕΛ.ΑΣ έχουν τεθεί σε ισχύ, με όλους τους δρόμους γύρω από το Χίλτον να είναι κλειστοί.


Συναθροίσεις απαγορεύονται, σταθμοί του μετρό έχουν κλείσει ενώ γερά νεύρα πρέπει να έχουν όσοι μετακινηθούν στο κέντρο με αυτοκίνητο καθώς οι περισσότεροι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί καμία διαδήλωση από κάποιον φορέα για σήμερα, λόγω της άφιξης του Γερμανού υπουργού.

Εν τω μεταξύ, η Τροχαία Καισαριανής, σύμφωνα με καταγγελίες και χωρίς καμία προειδοποίηση «σήκωσε» το πρωί -λόγω της επίσκεψης Σόιμπλε- όλα τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Μιχαλακοπούλου από το ύψος της Φειδιππίδου έως τη Μεσογείων ζητώντας μάλιστα 105 ευρώ για την παραλαβή τους.

Αυτή την ώρα κλειστοί με κλούβες είναι οι: Ερμού, Φιλελλήνων
Μητροπόλεως, Σταδίου από Βουκουρεστίου, Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον και Βασιλέως Κωνσταντίνου από Αρδηττού.





Το τμήμα όπου θα απαγορευτούν οι συναθροίσεις περικλείεται από τις οδούς - λεωφόρους:

Β. Αμαλίας (από τη συμβολή της με την Β. Όλγας) - αριστερά Σουρή - συνέχεια Ναυάρχου Νικοδήμου – δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - συνέχεια Αμερικής - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ - αριστερά Μαρασλή - δεξιά Δεινοκράτους - αριστερά Αριστοδήμου - δεξιά Αθηναίων Εφήβων - συνέχεια Κόνιαρη - δεξιά Τσόχα - αριστερά Σούτσου Δ. - συνέχεια Πανόρμου - αριστερά Κηφισίας - δεξιά Κατεχάκη - αριστερά Καπετάν Χρονά - δεξιά Βλαχάκη - δεξιά Μεσογείων - αριστερά Μιχαλακοπούλου - αριστερά Διονυσίου Αιγινίτου - δεξιά Ποταμιανού Ηλία - συνέχεια Ίωνος Δραγούμη - αριστερά Β. Αλεξάνδρου - δεξιά Ευφρονίου - αριστερά Σπ. Μερκούρη - δεξιά Ευτυχίδου - Πλατεία Πλαστήρα - δεξιά Αρχιμήδους - δεξιά Μ. Μουσούρου - δεξιά Αρδηττού - αριστερά Β. Όλγας
(μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), όπως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών « Ελ. Βενιζέλος » έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κα τεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό 100 μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), όπως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά το μήκος τους, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.



<span itemprop="name" content="Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Σόιμπλε"></span> <span itemprop="description" content=""></span> <span itemprop="duration" content=""></span> <span itemprop="thumbnail" content=""></span> <span itemprop="width" content="640"></span> <span itemprop="height" content="480"></span> <a href="http://corp.kaltura.com/products/video-platform-features">Video Platform</a> <a href="http://corp.kaltura.com/Products/Features/Video-Management">Video Management</a> <a href="http://corp.kaltura.com/Video-Solutions">Video Solutions</a> <a href="http://corp.kaltura.com/Products/Features/Video-Player">Video Player</a>

Κλειστοί και οι σταθμοί του Μετρό

Με εντολή της αστυνομίας, κλειστοί θα είναι σήμερα και σταθμοί του Μετρό, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα, από τις 9:30 θα κλείσουν οι σταθμοί στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό, ενώ από τις 9:30 έως τις 12:30 και από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα εκτός λειτουργίας θα τεθούν και οι σταθμοί του Μετρό σε Κατεχάκη και Μέγαρο Μουσικής.

Επίσης, τα δρομολόγια του τραμ δεν θα φθάνουν στο Σύνταγμα από τις 9.30 το πρωί.

ΚΚΕ: Μέτρα αστυνομοκρατίας

Για «μέτρα αστυνομοκρατίας» κάνει λόγο το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Περισσός εξέφρασε την αντίδρασή του στα «μέτρα αστυνομοκρατίας που αποφάσισε η κυβέρνηση, εν όψει της επίσκεψης του γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε», ενώ κάνει λόγο για «κυβερνητικό αυταρχισμό» και καλεί τον λαό «να δώσει τη δική του απάντηση».


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου