Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στο σφυρί ελληνικό νησί στη Χαλκιδική!!!

Το Σπαλαθρονήσι, έναντι του Μαρμαρά, μπαίνει σε δημοπρασία από τον ελληνικό οίκο Myrό Gallery

Το νησί Σπαλαθρονήσι, που βρίσκεται απέναντι από τον Μαρμαρά στη Χαλκιδική, βγαίνει σε δημοπρασία!

Ο οίκος Myrό Gallery το βγάζει στο σφυρί. Στην ιστοσελίδα του -ελληνικού- οίκου (www.antiqueshouse.gr) υπάρχει ένα βίντεο με πλάνα παρμένα από το Σπαλαθρονήσι, δείχνοντας τις όμορφες παραλίες του, ενώ έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες ώστε να γίνει πιο ελκυστικό για τους επίδοξους αγοραστές.


Στις 24 Ιουλίου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του οίκου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό και οι υποψήφιοι αγοραστές, καθώς στην ιστοσελίδα του οίκου δεν γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.



Να σημειωθεί πως τα Σπαλαθρονήσια είναι τρία μικρά νησιά ανοιχτά των ακτών της Χαλκιδικής, στον κόλπο της Κασσάνδρας, κοντά στη δυτική ακτή της χερσονήσου της Σιθωνίας. Το μεγαλύτερο είναι το ομώνυμο νησί, ενώ οι τοπικές ονομασίες τους είναι Σπάλαθρο ή Ρώσα, Χτένι και Κολόμπαρο.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται πώληση ενός ελληνικού νησιού μέσω δημοπρασίας.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του οίκου, αναφέρονται τα εξής:

«Ελληνικό Νησί σε Δημοπρασία

Στο πλαίσιο νέας δραστηριότητας του Myrό Antiques House ο οίκος έχει αναλάβει την δημοπράτηση ελληνικών νησιών. Σας ενημερώνουμε ότι το πρώτο είναι το μεγαλύτερο από τα Σπαλαθρονήσια, το οποίο βρίσκεται έναντι του Μαρμαρά, στην Χαλκιδική. Δείτε φωτογραφίες του νησιού, και εφόσον ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ...».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου