Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΚΕΜΑΛ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Το δημοσίευμα της φρίκης.
(σσΟ: Ο ιδρυτής του ναζισμού που σήμερα υμνούν φασιστοειδή τύπου Ρεπούση, όχι μόνον δίδαξε τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι (που καμάρωναν ως μαθητές του), αλλά εφτιαξε το πρώτο “Άουσβιτς” στην ιστορία!
Μόνο φρίκη και οργή προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παράφρονας σφαγέας πουλούσε ακόμα και τα οστά των αθώων θυμάτων του για πρώτη ύλη σε Ευρωπαϊκές βιομηχανίες.


Επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά αυτό που γράφουμε εδώ και χρόνια στο Ολυμπία: ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ”, ΞΥΠΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ.)


Αφιέρωμα στις περί την Ιστορία σελίδες της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας“ 15/9/2013 (στο ένθετο Plus), στη Μικρασιατική Καταστροφή και στην πυρπόληση και τη σφαγή της Σμύρνης….

Περιλαμβάνει δύο θέματα:
-τη μεταχείριση των λειψάνων των θυμάτων από τους Κεμαλιστές όπως την είδαν οι εφημερίδες NewYorkTime και γαλλική Midi
(Το Δεκέμβρη του 1924 είχε διαρρεύσει το γεγονός ότι η εθνικιστική κυβέρνηση του Μουσταφά Κεμάλ πούλησε 400 τόνους ανθρώπινα οστά (αντιστοιχούν σε 50.000 ανθρώπους, περίπου) σε Γάλλους επιχειρηματίες για “βιομηχανική χρήση” (πιθανότατα για την μετατροπή τους σε ζωοτροφές ή λίπασμα), τα οποία μεταφέρθηκαν με βρετανικό πλοίο μέσω Θεσσαλονίκης)

-Hervé Georgelin, “Παραφωνίες στα γαλλικά αρχεία σχετικά με την καταστροφή της Σμύρνης”

Bλάσης Αγτζίδης



ΠΗΓΗ olympia  ΚΑΙ  erevnw





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου