Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!!ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ!!!!

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της μερικής διακοπής της λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ καθώς 700.000 υπάλληλοι απολύονται ελλείψει χρηματοδότησης ενό μπαίνει λουκέτο σε μια σειρά διάσημων μνημείων όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας!
Συνολικά αναμένεται η απομάκρυνση 700.000 υπαλλήλων απο τις θέσεις εργασίας τους και συγκεκριμένα

Υπουργείο Άμυνας: Ο στρατός των 1,4 εκατομμυρίων παραμένει ως έχει ωστόσο αναμένεται περί τις 400.000 του προσωπικού του υπουργείου να σταματήσει να εργάζεται. Σε περίπτωση που χρειαστεί το προσωπικό θα πρέπει να εργασθεί χωρίς αμοιβή. Υπουργείο Μεταφορών: Ο έλεγχος στις πύλες εισόδου της χώρας παραμένει όχι όμως και το προσωπικό καθώς στην εργασία τους παραμένουν 36.987 από τους 55.468 υπαλλήλους. Το προσωπικό που επιτηρεί τις εμπορικές διαστημικές αποστολές θα συνεχίσει να δουλεύει καθώς αναμένεται σειρά εκτοξέυσεων την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Υπουργείο Ενέργειας: Οι περισσότερεες υπηρεσίες βάζουν λουκέτο και από τους 13.814 υπαλλήλους θα παραμείνουν στη θέση τους μόνο οι 1.113. Οι μόνες εξαιρέσεις αφορούν τους εργαζόμενους στα πυρηνικά εργοστάσια της χώρας και την ηλεκτροδότηση. Το Εθνικό Συμβούλιο Πυρηνικής Ασφάλειας που επιτηρεί το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας θα έχει πλέον 343 εργαζόμενους ενώ 400 εργαζόμενοι παραμένουν στα κέντρα υδροηλεκτρικής ενέργειας.
Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν: Ο Εθνικός Ζωολογικός Κήπος και 19 μουσεία και πινακοθήκες συμπεριλαμβανομένων των Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, Πινακοθήκη με Προσωπογραφίες και το Μουσείο Αέρα και Διαστήματος βάζουν λουκέτο. Από τους 4.202 υπαλλήλους μόνο 688 θα παραμείνουν για λόγους ασφαλείας.
Εθνικά Πάρκα: Τα Εθνικά Πάρκα και μνημεία όπως το Γιοσέμιτι, το Αλκατράζ και το Άγαλμα της Ελευθερίας κλείνουν για τους επισκέπτες με 3.266 υπαλλήλους από τους συνολικά 24.645 να παραμένουν στις θέσεις τους.
Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας: Περίπου το 86% των 240.000 υπαλλήλων αναμένεται να εξαιρεθεί από τη μερική διακοπή λειτουργίας συμπεριλαμβανομένων των πρακτόρων και τους προσωπικού στα σημεία ελέγχου και εισόδου της χώρας. Το Τμήμα Μετανάστευσης θα συνεχίζει να εξετάζει αιτήσεις για πράσινη κάρτα.
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Από τους 114.486 υπαλλήλους υπολογίζεται ότι 96.744 θα εξαιρεθούν από τη μερική διακοπή. Σε αυτούς περιλαμβάνεται όλο το προσωπικό του FBI καθώς και οι πράκτορες που βρίσκονται σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών. Οι εργαζόμενοι στα Γραφεία Αλκοόλ, Καπνού, Εκρηκτικών και Όπλων, τις ομοσπονδιακές φυλακές καθώς και οι δικηγόροι/σύμβουλοι του αμερικανικού Δημοσίου επίσης εξαιρούνται.
Ταχυδρομική υπηρεσία: Η αυτοχρηματοδοτούμενη Ταχυδρομική Υπηρεσία τωνη ΗΠΑ θα εξακολουθεί να εξυπηρετεί ως συνήθως.

ΠΗΓΗ koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου