Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτο! UFO σώζει ολόκληρη πόλη από τεράστια πύρινη μπάλα!

Απίστευτο! UFO σώζει ολόκληρη πόλη από τεράστια πύρινη μπάλα!
Η πτώση μίας τεράστιας μπάλας φωτιάς συγκλόνισε και τρομοκράτησε τους ανθρώπους μιας μικρής πόλης των Μάγια ( Ichmul) Νότια Γιουκατάν.
Την Κυριακή στις 8:30 μ.μ., ενώ οι ντόπιοι περίμεναν να δουν μια παράσταση τσίρκου, μια τεράστια έκρηξη ακούστηκε. Ο ήχος ήταν τόσο δυνατός που ταρακούνησε το έδαφος και έσπασε πολλά παράθυρα.

Ένας μάρτυρας δήλωσε «Ήταν ακριβώς όπως ένας σεισμός"
"Καθώς βλέπαμε την πτώση της πύρινης μπάλας από τον ουρανό, έπεσε το ρεύμα σε όλη την πόλη και όλοι τρομοκρατηθήκαμε, νομίζαμε ότι επρόκειτο να πεθάνουμε."

Η πύρινη μπάλα προσέκρουσε λίγο έξω από την πόλη, καταστρέφοντας μερικά μικρά κτίρια και έλιωσε αρκετές γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, κανείς δεν αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκε στο περιστατικό.

Απίστευτο! UFO σώζει ολόκληρη πόλη από τεράστια πύρινη μπάλα!

Η τοπική αστυνομία και κάποιοι κάτοικοι που παρευρέθηκαν στον τόπο της συντριβής, ανάκτησαν κομμάτια καμένων υπολειμμάτων , μεταξύ των οποίων αρκετά λιωμένα αντικείμενα που έμοιαζαν μηχανικής φύσης.

Το πιο ενδιαφέρον εύρημα ήταν ένα απανθρακωμένο ανθρωποειδές, περίπου 12 εκατοστά σε ύψος, με ένα κεφάλι, δύο πόδια και δύο χέρια.

Απίστευτο! UFO σώζει ολόκληρη πόλη από τεράστια πύρινη μπάλα!

Μερικοί ντόπιοι πιστεύουν ότι ήταν πιθανώς ένα εξωγήινο σκάφος το οποίο παρενέβη στην πορεία ενός μετεωρίτη που κατευθύνονταν για την πόλη τους.

Ένας μάρτυρας δήλωσε: "Εμείς δεν φοβόμαστε τους ανθρώπους του ουρανού, βρίσκονται εδώ πολλούς αιώνες, μας παρακολουθούν και μας προστατεύουν από τέτοια πράγματα, όλοι οι πρόγονοί μας μιλούσαν γι 'αυτούς." "Νομίζω ότι αυτό το μικρό πλάσμα έδωσε τη ζωή του για να προστατεύσει την πόλη μας, έσωσε τους ανθρώπους μας."

Τοπικοί αξιωματούχοι σφράγισαν γρήγορα την περιοχή τοποθετώντας ταινίες και φύλακες αστυνομικούς, μέχρι την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού. Ένα σημαντικός αριθμός των συντριμμιών πάρθηκαν για ανάλυση από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προέτρεψαν τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από την περιοχή της σύγκρουσης, υποστηρίζοντας πιθανό κίνδυνο μόλυνσης από τα ραδιενεργά υλικά.

ΠΗΓΗ aneksigita-fainomena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου