Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Φωτιές ανάβει η αποκάλυψη της Realnews…(Βίντεο)

Φωτιές ανάβει η αποκάλυψη της Realnews που κυκλοφορεί σήμερα για την καταγγελία - βόμβα του Αλέξη Τσίπρα στην κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του την περασμένη Τρίτη, αλλά και στην πολιτική γραμματεία του περασμένου Σαββάτου, ότι τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνται.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ή να διαψεύσει ή να καταθέσει μήνυση, διαφορετικά θα παραμείνει υπόλογος απέναντι στην πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί, ανακοίνωση εξέδωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρει: «Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;».

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την αποκάλυψη της Realnews


Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της Realnews για την καταγγελία Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ.Τσίπρας δήλωσε ότι παρακολουθούν το τηλ. του, απαράδεκτο και θλιβερό εάν συμβαίνει, πρέπει άμεσα να καταθέσει στοιχεία που να τ' αποδεικνύουν» έγραψε στο πρώτο tweet ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, για να ακολουθήσει ένα ακόμη, στο οποίο σημείωνε: «Eίναι απλά θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία και ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ελπίζουμε σύντομα ν' απαντήσει».



Ο Γ. Τράγκας για τις παρακολουθήσεις: «Ο Τσίπρας μιλάει χαμηλόφωνα»

Στο θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων αναφέρθηκε και ο Γιώργος Τράγκας την Παρασκευή στην εκπομπή του στον realfm 97.8 και μάλιστα, με εκτενείς αναφορές από πηγές και πληροφορίες της Κουμουνδούρου.

Ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε στο πώς ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά και ποια στάση τηρούν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κάνουν συζητήσεις.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα

Π. Κουρουμπλής: Υπάρχουν και ιδιωτικά βαλιτσάκια

Σε νέα καταγγελία προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχολιάζοντας – χωρίς να διαψεύσει – το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews. «Υπάρχουν και ιδιωτικά βαλιτσάκια» ανέφερε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Π. Κουρουμπλή



Τι είχε καταγγείλει η Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Ν. Χατζηνικολάου
Μιλώντας πριν από μερικούς μήνες στον Real Fm, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε αναφέρει:

«Είναι πολύ οχληρό το γεγονός που συμβαίνει με τα κινητά. Είναι προκλητική, κατά την άποψή μου, η παρεμβολή στις επικοινωνίες. Ειδικώς από τότε που το κινητό μου έχει μετατραπεί σε βουλευτικό, είναι ιδιαιτέρως οχληρή αυτή η παρεμβολή που συμβαίνει».

Ακούστε τι είχε δηλώσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου


To tweet Παπαδημούλη

«Πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι τα τηλεφωνήματα είναι ασφαλή. Ζούμε όμως στην χώρα που "διέπρεψαν"οι Τόμπρας-Μαυρίκης κ εχει πολλά "βαλιτσάκια".» ήταν το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη. Ενα μήνυμα που λίγη ώρα αργότερα αναπαρήγαγε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.




  ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου