Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αφγανιστάν, ο ατελοιωτος πολεμος και η προστασια των εκτασεων παπαρουνας.




Την στιγμη που οι Δυτικες δυναμεις κατοχης του Αφγανισταν σπαταλουν εκκατομμυρια για να 'προστατευτουν', στον war on terror, απο τους γενειοφορους τρομοκρατες, οι εκτάσεις παπαρούνας αποφερουν τεραστια κερδη. 6.000 τοννους το 2011. Ο ευρωπαιος φορολογουμενος επιδοτει την καλλιεργεια παπαρουνας στο Αφγανιστάν για την παραγωγη οπιου.

Οι φορολογουμενοι Αμερικανοι και Ευρωπαιοι πολιτες εμπιστευονται τα εκατομμύρια τους στους νταβατζηδες πολιτικους τους. Βεβαια αφου σε προστατευουν εναντιον του war on terror, να μη λες και κουβεντα. Η προστασια των τεράστιων εκτάσεων παπαρούνας που φρουρείται από τα αμερικανικά στρατεύματα και μας υπερασπίζεται στον πολεμο εναντιον των μεσαιωνικων Ταλιμπαν, πρεπει να συνεχιστει. Τα κερδη ειναι τεραστια και ειναι για τους λιγους. Και ετσι αγαπητε κυριε φορολογουμενε , ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ.


Τα Δολάριακια και τα Ευρωλακια ομως δεν θα τα δεις ποτε. Αυτοι που ξεκινουν τους πολεμους στελνουν και τον ηλιθιο Τσεραλντο να σου δειχνει για ποιον λογο τα Αμερικανακια βρισκονται στο Αφγανισταν! Ναι, προστατευουν τις καλλιεργειες οπιου, κερδιζοντας δισεκατομμυρια σκοτωνοντας χιλιαδες ανθρωπους στους τελεια οργανωμενους πολεμους τους.

Δες το βιντεο:
Opium Wonderland Afghan Style


Η εμπορια του οπιου απο τους αποικιοκρατες ηταν γνωστη και απο παλια. Οι Ολλανδοι και Αγγλοι δυναστες της Ασιας πολεμησαν μεταξυ τους πολλες φορες, το 1757 και στην Βεγγαλη, κοντα στην τοποθεσια Plassey. Τοτε πολεμησαν για το ποιος δικαιουταν το εμποριο του οπιου και φυσικα και αλλων προιοντων. Οι Αγγλοι κερδισαν τελικα τη μαχη και το εμποριο του οπιου. Ο πολεμος δεν εχει τελειωσει και οσο δεν καταλαβαινουμε τι συμβαινει γυρω μας δεν θα τελειωσει ποτε.

Η εγκληματική οργάνωση, του ΝΑΤΟ, που διοικείται και προστατεύεται από στρατιές, πουλαει ισως το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό ποτέ. Προσεχτε τα παιδια σας και τους φιλους σας, οι εμποροι δεν ειναι αλλοι, η πραγματικη αληθεια ειναι τοσο μποστα μας που ουτε καν την βλεπουμε .



Στο Αφγανισταν παραγεται 90% του οπιου σε ολο τον κόσμο. Η εκταση της περιοχης που παραγεται ειναι πανω των 200.000 εκταριων. Η φετινη χρονια θα ειναι μια απο της καλυτερες στην παραγωγη παπαρουνας. Οι νταβατζηδες πολιτικοι (για αυτους που τους ψηφιζουν) ανησυχούν για την υγεια των πολιτων αλλα κανουν πολεμους για το καθε εμποριο.

Παραγωγη οπιου στην Ινδια, 1900



Afghanistan's poppy farmers plant record opium crop, UN report says

http://www.theguardian.com/world/2013/nov/13/afghanistan-record-opium-crop-poppies-un

ΠΗΓΗ kyklwpas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου