Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ

ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ

Τ. ΠΟΛ. ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ Υ.Ε.Θ.Α

www.stamat.gr

Αποτελεί ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ.

Αυτό το οποίο συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στους Ελληνικούς Ουρανούς και στον Εναέριο Χώρο του ΕΘΝΟΥΣ / ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ. Είναι δυνατό μετά από συνεχείς μελέτες και δημοσιεύσεις στον Τύπο από Ιδιώτες Ειδικούς Επιστήμονες και Ερευνητικά Κέντρα, να αποσιωπάται ενδελεχώς και υπόπτως, από την κυβέρνηση η πτήση δεκάδων Α/φων των Η.Π.Α και του ΝΑΤΟ και τα οποία με αυθαίρετη φιλοσοφία εξαπολύουν με διασταυρωμένο τρόπο στους Ελληνικούς ουρανούς καθ’ όλη την επικράτεια Επικίνδυνα και Θανατηφόρα Αέρια και ουσίες τα οποία και υπερίπτανται αρκετή ώρα επάνω από το Ελληνικό έδαφος, ως ένα πέπλο καλύψεως του Εθνικού μας Χώρου, αλλά και συμβολικά κρινόμενο, απόλυτης κατάλυσης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.Αυτός ο Ακήρυχτος Χημικός Πόλεμος, πέραν του Οικονομικού και Ψυχολογικού, που υφιστάμεθα, από όλους τους Παγκόσμιους Διεθνείς Δυνάστες πρέπει άμεσα να τερματισθεί από τις εν υπνώσει, ευρισκόμενης ακόμη ζωντανές και καινοτόμες ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Και επειδή Η Εντολοδόχος – Υποταγμένη Δουλόφρων Πολιτική Ηγεσία του δίδυμου Σαμαρά – Βενιζέλου αποκλείεται να Αντιδράσει, κρίνεται σκόπιμο, εδώ και τώρα όσον αφορά τον εξαπολυθέντα ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, από τις Δόλιες και Ύπουλες Σχεδιάσεις των Μυστικών Υπηρεσιών των Η.Π.Α και του ΝΑΤΟ, να απαντήσει με τεκμηριωμένο και απόλυτο τρόπο το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΑ.

Οι Εθνικές Ένοπλες δυνάμεις έχουν Ιερά Υποχρέωση έναντι του Έθνους, και του Ελληνικού Λαού, να διαλευκάνουν απόλυτα και με Σαφήνεια, τι πράγματι συμβαίνει στους Ελληνικούς Ουρανούς το τελευταίο διάστημα με τους καθημερινούς ύποπτους επικίνδυνους και θανατηφόρου ψεκασμούς, από τις Η.Π.Α και ΝΑΤΟ.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε προ ημερών η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΡΑ» παρμένη από το Διαδίκτυο και από αμερικανικού τ/ο Σταθμού, με εμφανή την Αμερικανική σημαία και με Εθνόσημο, αποτελεί Αψευδή μάρτυρα για την ταυτότητα των «φίλων» και «συμμάχων» Αμερικανών.

Η Συνεχής Τακτική μη Αποκάλυψης από τις Εθνικές Υπηρεσίες, τόσο για τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, όσο και για τα χημικά που εξαπολύουν, αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ έναντι των Ελλήνων πολιτών, της Εθνικής Κυριαρχίας, και της εν γένει ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.

Και επειδή πιστεύουμε ακραδάντως ότι σχεδόν όλες οι Εθνικές Υπηρεσίες – πλην των Ενόπλων Δυνάμεων – έχουν αλωθεί από τους Υποταγμένους – υποτελείς και Δουλόφρονες Πολιτικάντηδες επιβάλλεται Εδώ και Τώρα.

Το ΓΓΕΘΑ και το Γεν.Επιτελείο Αεροπορίας να Διαλευκάνουν Άμεσα το κατάπτυστο αυτό Θέμα, του ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, εναντίον της Χώρας μας.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ σε όλο του το ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

β) ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

γ) ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

δ) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ε) ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ

Τα υφιστάμεθα όλα, από τους Υπανθρώπους και Σατανικούς «Φίλους» και «Συμμάχους» Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, αποτελεί την μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.

ΜΝΕΙΑ:

* ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 1909

* ΣΧΗΣ Ν. ΖΟΡΜΠΑΣ
 
ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου