Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ...!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ...!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΝΟ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ ΕΝΩ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ\ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΣ XII ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΚΟΖΑΡΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:
Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Κοζάρης μετά την αποχώρησή του από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας παράλληλα την άποψή του ότι δεν πρέπει να γίνει επίτιμος δημότης Αλεξανδρούπολης ο χορηγός πολλών έργων Χρήστος Μανέας, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε και μασόνο, με απόφαση της παράταξης Πόλη και Πολίτες κινήθηκε εκτός γραμμής και διαγράφηκε. Σε ανακοίνωση της παράταξης περιγράφετε το σκεπτικό της απομάκρυνσης του δημοτικού συμβούλου:
Ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κοζάρης έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης αρνούμενος τις βασικές θέσεις του προγράμματος και της πολιτικής της παράταξής μας «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ».
Πέραν τούτου παραβίασε και κανόνες δεοντολογίας προσφεύγοντας με την αντίθεσή του σε βασικά θέματα που απασχολούν το δήμο μας όχι στα αρμόδια όργανα της παράταξης και στον επικεφαλής της, αλλά σε δύο μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία στόχο έχουν καθημερινά να αποδομούν και να πλήττουν τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο.
Κατόπιν τούτου, ομόφωνα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας αποφασίσαμε ότι ο Νικόλαος Κοζάρης για τους άνω λόγους δεν ανήκει πλέον στην παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ».
Για την παράταξη
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»
Ο Δήμαρχος
Ευάγγελος Λαμπάκης
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.
"ΣΤΟΧΟΣ"

ΠΗΓΗ katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου