Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Αθανασόπουλου Περικλή

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ...ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 43 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...!!!
Δείτε πως με δυο λόγια  ο γνωστός καθηγητής οικονομίας και σημερινός βουλευτής εξηγεί πως χάνονται περίπου 34 δις ευρώ, δηλαδή περίπου το 1/6 του ΑΕΠ από την χώρα μας...
Γι' αυτό ξαναλέμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη χώρα, ο αντικειμενικός σκοπός τους είναι να την φτωχύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο και να την επαναλειτουργήσουν σε νέα διάσταση με τους λαθρομετανάστες.
Μάλιστα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει προοπτική ανασυγκρότησης .

Το σημαντικό είναι ότι οι 153 πολιτικοί που ψηφίζουν αυτή την περίοδο υποθηκεύουν το μέλλον τους για να παραμείνουν στα πράγματα  αυτοί και οι επόμενες γενιές τους, ενω μερικοί από αυτούς δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι είναι αναλώσιμοι, εκτός και αν υποκύπτουν από φόβο...
Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό από κάθε Έλληνα πολίτη , ειναι ότι στο πρόγραμμά τους το οποίο άρχισε να χτίζεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ είναι ο χωρισμός της Ελλάδας σε τρείς εργασιακές οικονομικές περιοχές με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
1.  Στην Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ  θα εφαρμόζεται η εργασιακή συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ II με προϋπολογισμό περίπου 1/3 του ΑΕΠ και στην  οποία θα εξυπηρετούνται Πολυεθνικές Επιχειρήσεις Ευρωπαϊκών συμφερόντων ( ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΟΛΑΝΔΙΑΣ, ΔΑΝΙΑΣ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΛΠ),  που θα στηρίζονται σε εργατικά χέρια επιλεγμένων λαθρομεταναστών με ελάχιστα στελέχη Ευρωπαϊκών χωρών και Ελλήνων. Το εργατικό κόστος σε αυτές τις επιχειρήσεις θα είναι ελάχιστο γιατί οι εργαζόμενοι θα επιδοτούνται από Ευρωπαϊκά προγράμματα και θα διαχειρίζονται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες «ενοικίασης  εργαζομένων» ( από πληροφορίες 2-3 τέτοιες εταιρείες θα απασχολούν  περίπου 1.500.000 εργαζόμενους με μηνιαίες συμβάσεις και αμοιβή από 100-150 ευρώ). Όλα αυτά έχουν ψηφιστεί στην χώρα μας όχι μόνο  με τον 4046/2012 που επιτρέπει την δημιουργία τέτοιων εταιρειών αλλά και με άλλους νόμους που στην ουσία καταργούν και ισοπεδώνουν  τις εργασιακές συνθήκες στη χώρα μας. Επίσης θα απασχολούνται με τέτοιο τρόπο που από την μία δεν θα μπορούν να συνδικαλιστούν και από την άλλη δεν θα ενσωματωθούν στο Ελληνικό οικονομικό σύστημα γιατί θα θεωρούνται εργαζόμενοι Ευρωπαϊκών συμφερόντων.
2.  Στην Β ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ με προϋπολογισμό περίπου 1/3 του ΑΕΠ,  θα ενταχθούν οι Επιχειρήσεις συμφερόντων τρίτων χωρών, εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ( USA, ISRAEL,ΡΩΣΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ κλπ, ) οι οποίες θα ασχοληθούν με την εξόρυξη των υδρογονανθράκων της ανατολικής Μεσογείου. Σε αυτές οι εργαζόμενοι θα υπόκεινται σε διεθνείς εργασιακούς νόμους που ορίζονται από τον ΟΗΕ και θα προστατεύονται αναλογικά από τις εμπλεκόμενες χώρες.  
3.   Στην Γ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ με προϋπολογισμό περίπου 1/3 του ΑΕΠ, θα είναι η υπόλοιπη Ελλάδα η οποία θα έχει συρρικνωθεί και στην ουσία θα ελέγχεται από τους δανειστές στους οποίους μέχρι να ξεχρεωθεί θα πληρώνει και θα λειτουργεί σε ένα κράτος που θα ιδιωτικοποιηθούν τα παντα.
Όλα τα παραπάνω έχουν κατά μεγάλο ποσοστό νομιμοποιηθεί τόσο από τις  Ευρωπαϊκές Συνθήκες του  ΜΑΑΣΤΡΙΧ και της ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ, όσο και Ελληνικούς νόμους που είναι αδύνατον να μην υλοποιηθούν.
Το σπουδαίο σε αυτή την ιστορία είναι ότι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί η είναι ενήμεροι και τα ψηφίζουν όντως γνώστες της κατάστασης, η λειτουργούν κάτω από μια μορφή απειλής, η λειτουργούν από άγνοια.
Ό,τι από τα τρία και αν συμβαίνει το σίγουρο είναι ότι είναι συνένοχοι και συμμετέχουν στην διάλυση της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
  
 Δείτε χαρακτηριστικό video του ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ που σχεδόν με δύο λόγια τα λεέι όλα.
 ΠΗΓΗ thoureios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου