Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μετά την επιστολή που έστειλε ο Γιωτόπουλος μέσα από τις φυλακές, με την οποία λέει ότι ο Ξηρός δραπέτευσε με συμφωνία Κυβέρνησης, ΕΥΠ και CIA, η Ραχήλ Μακρή έκανε το παρακάτω καυστικό σχόλιο:
 
 "ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙς ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ". 
 Η Ραχήλ Μακρή ουσιαστικά λέει ότι οι σικέ πυροβολισμοί κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη και η σικέ απόδραση ενός ακίνδυνου Χριστόδουλου Ξηρού, μαζί με το απειλητικό μήνυμά του, γίνονται για να επιβάλουν την επέλαση-εγκατάσταση κατοχικού στρατού στην Ελλάδα. Με το πρόσχημα της προστασίας των πολιτών και της διασφάλισης της τάξης, ο κατοχικός γερμανικός ή και αμερικάνικος στρατός θα βάλει την μόνιμη μπότα του στην Ελλάδα. Η χώρα μας για μια ακόμη φορά θα δακτυλοδειχτεί ως ανίκανη να προστατέψει την ασφάλεια των πολιτών και των ξένων διπλωματών, γι' αυτό τον λόγο με την σύμφωνη γνώμη του Σαμαρά και των άλλων δοσιλόγων θα έρθει ο ξένος στρατός να εγκατασταθεί στην Ελλάδα!
Και βεβαίως οι Σαμαράς-Βενιζέλος θα υποδεχθούν τον κατοχικό στρατό ως σωτήρα!!!
 
ΠΗΓΗ indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου