Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Μάλγαρα: Δύο κοπέλες νεκρές από σύγκρουση λεωφορείου των ΚΤΕΛ με φορτηγό(Βίντεο)

Στους 19 οι τραυματίες - Πληροφορίες ότι ο οδηγός του λεωφορείου ακρωτηριάστηκε - Στη ΛΕΑ και χωρίς αλάρμ είχε σταθμεύσει η νταλίκα με τις τουρκικές πινακίδες - Ερωτηματικά για το πώς βρέθηκε το λεωφορείο να κινείται στη ΛΕΑ.Δύο νεαρές γυναίκες σκοτώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης από τη σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, στο ύψος των Μαλγάρων.

Επίσης, τουλάχιστον 19 άτομα έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία αναφέρουν ότι πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος φέρεται να έχει ακρωτηριαστεί.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που ταξίδευε από Αγρίνιο για Θεσσαλονίκη, ήταν γεμάτο με φοιτητές που επέστρεφαν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.



Το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού με τουρκικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τουρκική νταλίκα ήταν σταθμευμένη στη ΛΕΑ, χωρίς αλάρμ.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οχτώ ασθενοφόρα, που μετέφεραν τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player













Δείτε σχετικό ρεπορτάζ από το seleo.gr εδώ

ΠΗΓΗ  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου