Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αντικατάσταση πληθυσμού ... είναι ολοφάνερο πλέον το πού αποσκοπεί η Νέα Τάξη.

''Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι πράξη επαναστατική'', Τζορτζ Όργουελ


Το 2013 έκλεισε με κάποιες ειδήσεις από Ευρώπη και Αμερική που κάνουν ολοφάνερο πλέον το πού αποσκοπεί η Νέα Τάξη. Συγκεκριμένα: Στις ΗΠΑ ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου σύρθηκε στα δικαστήρια από ''ζευγάρι'' ομοφυλόφιλων επειδή αρνήθηκε (για λόγους θρησκευτικής πίστης) να πραγματοποιήσει την παραγγελία τούρτας γάμου! Το δικαστήριο του επέβαλλε να εξυπηρετήσει το ομόφυλο ζευγάρι. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να κλείσει το κατάστημά του! Στην Αγγλία πολίτης έγραψε έξω από το σπίτι του, ως ευχή στον Αη Βασίλη, Αη Βασίλη θέλω την χώρα μας πίσω. Την επόμενη ημέρα η αντιτρομοκρατική χτυπούσε την πόρτα του...Στην Ιταλία η Κογκολέζικης καταγωγής υπουργός μετανάστευσης Σεσίλ Κίεντζ διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του νομοσχεδίου που θα παραχωρεί την ιθαγένεια αυτομάτως σε κάθε παιδί που θα γεννιέται σε Ιταλικό έδαφος, ανεξαρτήτως προελεύσεως. Τέλος, στην Γαλλία η κυβέρνηση του Ολαντ, μετά την θεσμοθέτηση του γάμου γι’ όλους, τώρα θέλει να περάσει με νόμο την απαγόρευση αναφοράς στην εθνικότητα του δράστη ενός εγκλήματος, από τα ΜΜΕ.

Σαν και αυτά τα μικρά παραδείγματα υπάρχουν εκατοντάδες που μας έρχονται καθημερινά μέσα από σαϊτ που ερευνούν την κατάσταση στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Μιλάμε για ένα νέο τύπο ολοκληρωτισμού. Κάποιοι υπό τον μανδύα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιχειρούν να επιβάλλουν μια ολοκληρωτική δικτατορία της σκέψης και της έκφρασης. Σ’ αυτή τη δικτατορία όποιος εναντιώνεται στις ευπαθείς μειοψηφίες θα θεωρείται ''φασίστας'' και θα διώκεται. Έτσι η δημοκρατία που είναι η κυριαρχία της πλειοψηφίας, θα μετατραπεί σε κυριαρχία δυναμικών μειοψηφιών. Αλλά και κάτι παραπάνω. Επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχή με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζει στην ιδεοληψία τους. Στην προσπάθεια να παρακινήσουν ολόκληρους πληθυσμούς προς μετανάστευση στην Ευρώπη. Σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τον Λευκό πληθυσμό που είναι έτσι και αλλιώς, φύσει ρατσιστής, σύμφωνα με την ιδεολογία τους, με έναν πληθυσμό, επίμεικτο, χωρίς εθνική φυλετική και πολιτισμική ταυτότητα και γι’ αυτό, ευκόλως χειραγωγήσιμο. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η αργή γενοκτονία, χρειάζεται η τηλεόραση, για να προπαγανδίζει τις ''αξίες'' της ανοχής και της πολυπολιτισμικότητας και οι κατάλληλοι νόμοι που θα ποινικοποιήσουν κάθε μορφή αντίδρασης (βλ. αντιρατσιστικό). Τέλος χρειάζονται τα νέα όργανα αστυνόμευσης, τα οποία στην ολοκληρωτική δικτατορία της νέας τάξης, εκπροσωπούνται από τις ΜΚΟ και τις αριστερές οργανώσεις (οι χρήσιμοι ηλίθιοι).

Οι μάσκες έχουν πέσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι το κοινό σπίτι των Ευρωπαϊκών εθνών, αλλά ο μηχανισμός εκείνος που ανέλαβε το έργο να πολτοποιήσει τα έθνη της Ευρώπης, να ισοπεδώσει τις ξεχωριστές ταυτότητες και τις Εθνικές οικονομίες και να τα σύρει σιδηροδέσμια στην αιχμαλωσία των Παγκόσμιων επικυρίαρχων που κρύβονται πίσω από τις ''αγορές''. Η πολιτική των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, δεν έχει καμιά σχέση με τα συμφέροντα των Εθνών τους. Στις κυβερνήσεις των κρατών βρίσκονται άνθρωποι που συνειδητά υπηρετούν το σχέδιο της Νέας Τάξης για αντικατάσταση του Λευκού πληθυσμού της Ευρώπης με μετανάστες από Ασία και Αφρική.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κανένας πολιτισμός ποτέ δεν χάθηκε από οικονομική κρίση. Ακόμα και πολύ χειρότερη αν ήταν η οικονομική κρίση με χιλιάδες πεινασμένους στις ουρές, αυτό θα ήταν προτιμότερο από τον σημερινό ηθικό και βιολογικό εκφυλισμό της σημερινής Ευρώπης. Όλοι οι πολιτισμοί της αρχαιότητας χάθηκαν από νέο συνδυασμό παραγόντων που στην βάση του βρίσκονταν οι αιτίες της υπογεννητικότητας, της επιμειξίας και του ηθικού εκφυλισμού. Στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι παρούσες και οι τρεις αυτές αιτίες κατάρρευσης. Το παράδειγμα της πτώσης της Ρώμης θα έπρεπε να είναι αιώνιο μάθημα για κάθε εθνικιστή. Η Ρώμη αρχικώς κατακτήθηκε ειρηνικά μέσω μιας σταδιακής εισβολής που δεχόταν από τα Γερμανικά φύλα. Οι ηθικώς εκφυλισμένοι πολιτικοί της Ρώμης προσπάθησαν να κατευνάσουν τους Βάρβαρους ,παραχωρώντας τους γη και προνόμια. Όπως ακριβώς κάνουν και οι δικοί μας εκφυλισμένοι πολιτικοί. Ύστερα όμως δεν ήταν αρκετά τα προνόμια, οι Βάρβαροι εκμεταλλευόμενοι την κατάρρευση των εκφυλισμένων Ρωμαίων, διεκδίκησαν και πήραν θέσεις στον Στρατό. Αργότερα έγιναν και διοικητές λεγεώνων μέχρι και αυτοκράτορες. Μετά η οριστική κατάλυση του Ρωμαϊκού κράτους ήταν τυπική υπόθεση. Όποιος δεν βρίσκει σ’ αυτή την ιστορία, καμιά αναλογία με το σήμερα, τότε εξυπηρετεί τους σκοπούς των παγκοσμιοποιητών.

Σήμερα η μόνη ελπίδα αντίστασης, στον διαφαινόμενο θάνατο της Ευρώπης, είναι τα Εθνικιστικά κινήματα. Δεξιά και αριστερά υπηρετούν τη Νέα Τάξη. Οι ίδιοι άνθρωποι που προωθούν τη παγκοσμιοποίηση είναι και αυτοί που χρηματοδοτούν τα κόμματα εξουσίας. Τα αριστερά και δεξιά κόμματα σ’ όλη την Ευρώπη και στην χώρα μας, κοροϊδεύουν τον κόσμο. Υποδύονται πως διαφωνούν αλλά επί της ουσίας έχουν υποταχθεί στους παγκοσμιοποιητές και έχουν αποδεχτεί όλο το αξιακό σύστημα της παγκοσμιοποίησης. Από το Βόρειο ακρωτήρι μέχρι το Ταίναρο και από τα Ουράλια μέχρι την Ισλανδία, ο Εθνικισμός είναι ο μόνος φόβος και η ανησυχία των παγκοσμιοποιητών. Τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης καλούνται να ξεπεράσουν κάποιες παιδικές αρρώστιες, που έχουν εμφανιστεί τελευταία. Μία από αυτές είναι και ο διαχωρισμός (σε βαθμό διχαστικό) μεταξύ Χριστιανών και Παγανιστών. Τέτοιες διχόνοιες σκοπίμως καλλιεργούνται από πράκτορες των παγκοσμιοποιητών για ευνόητους λόγους...


Γιώργος Σταφυλάς

ΠΗΓΗ elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου