Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Απίστευτο χάος στην Εθνική Οδό και στην Αθήνα με το κομβόι των οπαδών του ΠΑΟΚ

«Διαλύθηκε» η Αθήνα για τον τελικό - Ολονύκτιος γολγοθάς εκατοντάδων οδηγών - Έκλεισε η Εθνική στα διόδια των Αφιδνών για 4 ώρες - Μποτιλιαρίσματα, ταλαιπωρία και εκνευρισμός και στους γύρω από το ΟΑΚΑ δρόμους.
 Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος έφερε η «κάθοδος» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, με αφορμή το μεγάλο ματς για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.


Το κομβόι των πούλμαν που ταξίδευε όλο το βράδυ από την Θεσσαλονίκη μπλόκαρε επί της ουσίας την Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα όσοι ταξιδιώτες κινούνταν κατά μήκος της να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα.

Τα πούλμαν, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, κατέλαβαν και τις δύο λωρίδες του δρόμου και καθώς κινούνταν με μικρή σχετικά ταχύτητα, οι λοιποί ταξιδιώτες ήταν καταδικασμένοι να τους ακολουθούν με το ταξίδι τους να μετατρέπεται σε πραγματικό Γολγοθά.

Το πρόβλημα κορυφώθηκε νωρίς το πρωί, όταν τα πούλμαν έφτασαν στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών και παρέμειναν εκεί σταματημένα για να οδηγηθούν κατά ομάδες στο ΟΑΚΑ, όπως προέβλεπε το σχέδιο της Αστυνομίας.

Ο δρόμος έκλεισε και η Τροχαία αναγκάστηκε να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας από τις παρόδους της Εθνικής, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μποτιλιαριστούν για πολλές ώρες στους στενούς αυτούς δρόμους.

Η ίδια εικόνα ταλαιπωρίας επικρατεί και στους γύρω από το ΟΑΚΑ δρόμους, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου η αστυνομία έχει πάρει έκτακτα μέτρα για τον αγώνα και επί της ουσίας έχει διακόψει την κυκλοφορία.
Οι αποκλεισμένοι δρόμοι γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο αναγκάζουν τους οδηγούς να ακολουθούν άλλες οδούς για να φτάσουν στον προορισμό τους, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μεγάλα μποτιλιαρίσματα.

Η κατάσταση αυτή εκνεύρισε πάρα πολλούς οδηγούς και πολίτες, οι οποίοι ήθελαν απλώς να μετακινηθούν απλά για να κάνουν τη δουλειά τους.

Η ίδια εικόνα αναμένεται να παρουσιαστεί και το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, όταν  οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσουν την αντίστροφη πορεία για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία στα διόδια των Αφιδνών αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 4 μετά το μεσημέρι.



















ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου