Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μακελειό στη Λευκωσία: 41χρονος εκτέλεσε με G3 την οικογένειά του - Τρεις νεκροί και ένας 18χρονος στο νοσοκομείο


Λευκωσία: Οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε σήμερα στη Λευκωσία. Σαρανταενάχρονος εκτέλεσε με στρατιωτικό τυφέκιο G3 την εν διαστάσει 40χρονη γυναίκα του και την 8χρονη κόρη τους ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον υιό τους ηλικίας 14 ετών. Η απίστευτη τραγωδία εκτιλύχθηκε το μεσημέρι στην οδό Αριάδνης, πάροδο της λεωφόρου Τσερίου, στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος φέρεται να περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του, την εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι των γονέων του, καθώς εκείνη είχε πάει εκεί για να δούν τα πεθερικά της τα παιδιά τους.Στη συνέχεια, μόλις εκείνη βγήκε με τα παιδιά έξω, εξήλθε του αυτοκινήτου του, άνοιξε το πορτ-μπακάζ και βγάζοντας από εκεί το G3, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Πρώτα, φέρεται να εκτέλεσε την εν διαστάσει συζυγό του με σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια πυροβόλησε τα παιδιά. Μάλιστα, αφού πυροβίλησε εναντίον της κόρη του, εν συνεχεία φέρεται να κυνήγησε τον 14χρονο γιό του σε χωράφι για να τον σκοτώσει.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σκηνή αντίκρυσαν νεκρή τη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού, ενώ η 8χρονη κείτονταν νεκρή μέσα στη μέση του δρόμου. Ο 14χρονος βρέθηκε λίγο πιο πέρα μέσα σε χωράφι αιμόφυρτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αφού πυροβόλησε την οικογένειά του, στη συνέχεια διασταύρωσε την οδό Κωνσταντινουπόλεως, πέρασε στο απέναντι χωράφι, όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στον πνεύμονα και το δεύτερο στον μηρό. Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Η Αστυνομία διεξάγει εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του φοβερού φονικού.

ΠΗΓΗ  philenews
Φωτογραφία: Ευαγγελία Σιζοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου