Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Νεκρός ο ηλικιωμένος που είχε εγκλωβιστεί σε φλεγόμενο διαμέρισμα στη Νίκαια

Η σύζυγος και τα δύο εγγόνια του άτυχου άντρα πρόλαβαν να βγουν - Ο 72χρονος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα - Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Νεκρός ανασύρθηκε τελικά ο ηλικιωμένος άντρας ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο διαμέρισμά του στη Νίκαια, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 10 το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος και τα δύο εγγόνια του άτυχου άντρα πρόλαβαν να βγουν από το φλεγόμενο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, ωστόσο, ο 72χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, δεν είχε την ίδια τύχη.




Επίσης, σύμφωνα με γείτονες του ηλικιωμένου, ο άντρας είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μόλις χθες είχε βγει από το νοσοκομείο.

Στην πολυκατοικία, που έχει γεμίσει μαύρους καπνούς η ατμόσφαιρα ήταν μάλιστα τόσο αποπνικτική, που ένας από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, βγήκε έξω λιπόθυμος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ έρευνες για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το προανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.









ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου