Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Δικαίωμα στο… όνειρο! Η Εθνική που άντεξε και ο “τελικός” με την Ακτή(Βίντεο)

- Η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Mundial
- Η πρώτη της ισοπαλία σε Παγκόσμιο Κύπελλο της έδωσε πολύτιμο βαθμό, μετά από μια ψυχωμένη εμφάνιση
- Η τελευταία αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά και το αποτέλεσμα στο Κολομβία - Ιαπωνία θα κρίνει το μέλλον της στην διοργάνωση
- Δείτε video με τα highlights της αναμέτρησης Την ώρα που η πρωταθλήτρια κόσμου του 2010 Ισπανία αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, πριν δώσει και το τρίτο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων και η Αγγλία είναι ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, η Ελλάδα είναι ακόμα... ζωντανή



Οι παίκτες της Εθνικής κατέθεσαν… ψυχή και πάθος -κάτι που τους χαρακτηρίζει συνήθως όταν βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο- κατόρθωσαν να μην δεχθούν κάποιο γκολ κι έστω κι αν μετά από δύο αγώνες δεν έχουν σκοράρει, ελπίζουν ακόμα βάσιμα σε πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.



Το κλίμα των τελευταίων 24ωρων μετά το επεισόδιο με Μανιάτη – Τζαβέλλα, η αναγκαστική αλλαγή του Μήτρογλου στο 35’ και αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατσουράνη στο 38’ έδειχναν πως η κατάσταση κυλούσε… στραβά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Όλα αυτά όμως αντί να πτοήσουν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος τους έβαλαν στην "πρίζα". Οι διεθνείς δημιούργησαν ένα απροσπέλαστο τείχος στην Ιαπωνία που προσπάθησε με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους για να το διασπάσει αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.



Ο Καραγκούνης «έφτιαξε» το κέντρο της ομάδας, βγάζοντας απίστευτη ενέργεια και δεν επέτρεψε να φανεί (τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου) η αριθμητική υπεροχή των «μπλε σαμουράι»

Και οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν -εδικά από την στιγμή που οι Ιάπωνες απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα- δεν υστέρησαν. Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν απίστευτος και μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Καβασίμα να κρατά απόρθητη την εστία του.

Ο Μανιάτης με τον Κονέ έτρεξαν χιλιόμετρα στον χώρο του κέντρου, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς δεν άφησαν να περάσει τίποτα, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Καρνέζης κατέβασε ρολά.



Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η πρόκριση της Εθνικής στην επόμενη φάση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Η Γαλανόλευκη για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την Ακτή Ελεφαντοστού και παράλληλα θα χρειαστεί οι Γιαπωνέζοι να μην επικρατήσουν της Κολομβίας.



Όσο για το ενδεχόμενο η Ιαπωνία να επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική, τότε η Εθνική χρειαστεί νίκη με 3 γκολ περισσότερα απ' αυτή των Ασιατών για να προκριθεί.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου