Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ιταλία: Ενα εκατομμύριο το μήνα στοιχίζουν το twitter και το facebook της προέδρου της Βουλής Λάουρα Μπολντρίνι

Είναι πολλά τα λεφτά... Λάουρα. Ενα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ φέρεται να δαπανά η πρόεδρος της ιταλικής βουλής Λάουρα Μπολντρίνι για το γραφείο Τύπου της και ειδικά για το προσωπικό που χειρίζεται τους λογαριασμούς της στο Twitter και το Facebook!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Panorama το οποίο έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία, η Μπολντρίνι ξοδεύει αυτό το εξωπραγματικό ποσό σε λογαριασμούς της σε Facebook, Twitter, Instagram, Google+ και YouTube, τους οποίους διαχειρίζονται επτά υπάλληλοι, οι οποίοι αμείβονται ετησίως με 943.000 ευρώ.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο γραφείου Τύπου της προέδρου της Βουλής εργάζονται 32 επιπλέον άνθρωποι, οι μισθοί των οποίων δεν αποκαλύπτονται από το περιοδικό.
Σε μια χώρα που μέρα με τη μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση, η Μπολντρίνι συγκεντρώνει 170.000 likes στο Facebook και περίπου 224.000 followers στο Twitter, με αποτέλεσμα να είναι η έβδομη πολιτικός με τους περισσότερους διαδικτυακούς φίλους και η πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες της ιταλικής πολιτικής. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα παραμείνουν όλοι αυτοί οι διαδικτυακοί «φίλοι» τώρα που μαθεύτηκε πόσο ακριβά τους στοιχίζει η πρόεδρος...



ΠHΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου