Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ισλαμιστές απαγάγουν εξισλαμίζουν και "παντρεύονται" Χριστιανές στο Χαλέπι

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες !

Των Δ. Πορφύρη / Π. Σταφυλά

Σφαγές χριστιανών σε Μοσούλη, απαγωγές και εξισλαμισμοί γυναικών σε Χαλέπι και Qaracoch (Ιράκ). Μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων για τα νέα δράματα των χριστιανών της Ανατολής και καταγγελίες των συγγενών των...
θυμάτων του Χαλιφάτου...

Στα χέρια των τζιχαντιστών μια από τις χριστιανές που απήγαγαν στη Μοσούλη

Ο δημοσιογράφος- συγγραφέας και ειδικός σε θέματα Μ. Ανατολής Nuri Kino καταθέτει μια συγκλονιστική μαρτυρία για πρόσφατα θρησκευτικά εγκλήματα σε Συρία και Ιράκ :

“Είναι 26 Ιουνίου σχεδόν μεσάνυχτα. Μιλάω στο τηλέφωνο με την οικογένεια ενός από τα 6 κορίτσια χριστιανές αρμένιες και ασσύριες που απήγαγαν οι τζιχαντιστές στο Χαλέπι. Μετά από πολλές προσπάθειες πέτυχα να επικοινωνήσω με την μητέρα του ενός κοριτσιού. Η κόρη της εξαφανίστηκε ένα 24ωρο πριν και όταν μιλήσαμε δεν είχε κατορθώσει να εντοπίσει την κόρη της. Το μόνο μήνυμα που είχε ήταν ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο άντρα.

Η κόρη σας είναι σώα και αβλαβής. Συγχαρητήρια. Αύριο αυτή θα μυηθεί στην αληθινή πίστη και θα έχει την τιμή να συνάψει γάμο με ένα από τους γιούς μας. Δόξα στον Αλλάχ .


Αυτούς τους νέους που είναι μοντέρνοι και αρνούνται τη σκοταδιστική εκδοχή του του Ισλάμ, καταδίκασαν σε θάνατο στην Ντέιρ ελ Έζορ γιατι διαδήλωσαν υπέρ του Άσσαντ…Αυτή είναι η νεολαία που θέλουν να καταπνίξουν στη Συρία

Ο δημοσιογράφος συνεχίζει να διηγείται τις πληροφορίες που λαμβάνει από χριστιανούς στο Ιράκ:
“……Δέχομαι ένα νέο sms στο κινητό είναι από ένα φίλο τούρκο υπήκοο:Σου έστειλα ένα νέο βίντεο. Είναι εικόνες μαζικής εξόδου από την ασσυριακή πόλη του Qarakosh. 40 με 50.000 άτομα έφυγαν πανικόβλητα. Η κίνηση είναι χαοτική. Χιλιάδες αυτοκίνητα γεμάτα μπαγκάζια ως επάνω. Σε κάθε αυτοκίνητο έχουν στοιβαχθεί τουλάχιστον 7 επιβάτες. Άλλοι που δεν είχαν την τύχη να επιβιβαστούν σε κάποιο όχημα τρέχουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα με τα παιδιά στην αγκαλιά. Ηλικιωμένοι είναι όρθιοι στην άκρη του δρόμου. Τρέμουν κυριολεκτικά… Κρατάω από το χέρι τον Youssef.



Την απήγαγαν στη Μοσούλη

«Φθάνουν , φθάνουν! Ακούω μια γυναίκα να στριγγλίζει : « Αυτοί είναι εδώ! » φωνάζει καθώς βγαίνει τρέχοντας από το σπίτι της. Ακούμε παρόμοιες κραυγές κι από άλλα άτομα. Οι καμπάνες των 12 εκκλησιών χτυπούν ακατάπαυστα για να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό. Μπαίνω στο αυτοκίνητο μαζί με άλλους 9. Ακούμε βόμβες και πυροβολισμούς. Είμαστε τώρα στο Erbil αλλά όλος ο κόσμος δεν κατόρθωσε να φύγει».




Το χριστιανόπουλο που απήγαγαν στη Μοσούλη

Ο ίδιος ο δημοσογράφος εξομολογείται τα συναισθήματά του μετά την πρόσφατη αναδίπλωση και μαζική επίθεση της ISIS που μετονομάστηκε σε Ισλαμικό Κράτος ή Χαλιφάτο:

“Τρέμω ολόκληρος, δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου. Αυτός είναι ο λαός μου , η ιστορία μου, η κληρονομιά μας. Οι παπούδες της μητέρας μου επέζησαν από την γενοκτονία των αρμενίων, των ασσύριων, των ελλήνων του πόντου. Η γιαγιά μου η μόνη που επέζησε από μια μεγάλη οικογένεια ανασύρθηκε ζωντανή από ένα πηγάδι γεμάτο πτώματα. Εδώ και κάποιους μήνες μίλησα με μια γυναίκα που όλη η οικογένειά της βρέθηκε σφαγμένη σε ένα πηγάδι σε ένα χωριό στη Συρία.Τη γυναίκα αυτή τελικά την απήγαγαν την εξισλάμισαν βιαίως και ένας Θεός ξέρει τι άλλο της έκαναν. Κανείς δεν ξέρει αν ακόμη είναι ζωντανή. Και την γιαγιά μου παλιά την απήγαγαν και την εξανάγκασαν να ζήσει ως μουσουλμάνα για χρόνια ώσπου κάποτε κατάφερε να δραπετεύσει. Η ιστορία των παπούδων μου δεν είναι διαφορετική από τις ιστορίες της Συρίας και του Ιράκ. Οι χριστιανικές μειονότητες είναι καταπιεσμένες, διώκονται. Ο βιασμός, η απαγωγή, η δολοφονία είναι μέρος της καθημερινότητάς τους”.

Στο dimpenews.com υπάρχει βίντεο που αναρτήθηκε από το “Ισλαμικό Κράτος” και δείχνει τα μέλη μιας χριστιανικής οικογένειας στη Μοσούλη σφαγιάζονται μέσα στο σπίτι . Τα πτώματα κείτονται σε διαφορετικούς χώρους δωμάτια του σπιτιού σε λίμνη αίματος.

Από τις 28 Ιουνίου η ίδια οργάνωση απήγαγε 2 χαλδαίες χριστιανές, τις μοναχές Atur και Miskinta και 2 νέες κοπέλες χριστιανές τις Sarah Khoshaba και Ηalle Salem και ένα αγόρι που ήταν μαζί τους.





Οι 2 απαχθείσες μοναχές στη Μοσούλη

Η απαγωγή έγινε καθώς επέστρεφαν με αυτοκίνητο στη Μοσούλη στην επαρχία της πόλης Dohuk. Σύμφωνα με πηγές της εκκλησίας τους στο Ιράκ την 5μελή ομάδα συνέλαβαν μαχητές του “Ισλαμικού Κράτους”. Οι απαγωγείς διαβεβαιώνουν ότι τις κρατούν για να εγγυηθούν την ασφάλειά τους. Οι 2 αδερφές διαχειρίζονται ένα ορφανοτροφείο κοντά στη Μοσούλη (Fides ).
Πηγή: dimpenews.com

ΠΗΓΗ lougantina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου