Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Γεωδαιτικός Τριγωνισμός Της Ελλάδας και Ιεροί Χωροι (Βίντεο)

Η αποκαλυπτική εκπομπή του Χαρδαβέ, για όλα όσα δεν μας διδάσκουν στα σχολεία σχετικά με τη διάταξη των Ιερών και των πόλεων των Αρχαίων Ελλήνων και που παραμένουν ακόμα στη «Σφαίρα του Μυστηρίου & του Φαντασιακού».

Τα αρχαία ιερατεία δεν καθόριζαν μόνο τους επιφανειακούς τόπους της γης, αλλά και την κατασκευή και κατεύθυνση υπόγειων σηράγγων, οι οποίες συνέδεαν μεταξύ τους τα υπέργεια ιερά που είχαν οικοδομηθεί σε ενεργειακά-κομβικά σημεία ή άλλως τόπους δυνάμεως. Αυτές οι σήραγγες, παράλληλες των ενεργειακών γραμμών L, είχαν αρκετή ενέργεια ώστε να πολλαπλασιάζουν στο μέγιστο το φως ενός μικρού κεριού που έτσι αρκούσε για την ευχερή διέλευση των πιστών. Ορισμένα σημεία των σηράγγων αυτών, κυρίως σε διασταυρώσεις των γραμμών L, εξέπεμπαν αρκετό φως από μόνα τους.
Επειδή βεβαίως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, με τη βοήθεια των δεδομένων και των αναλύσεων που παρουσιάζουν οι καθηγητές και οι ερευνητές στην 90λεπτη αυτή εκπομπή, θα σας δώσουν μια γενική εικόνα για το τι συμβαίνει στον σημερινό Ελλαδικό Χώρο...


ΠΗΓΗ krasodad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου