Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ρόδος: Σκότωσαν τη γιαγιά τους για μια τηλεόραση

Τα δύο αδέρφια ρίχνουν την ευθύνη το ένα στο άλλο - Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες
Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση ότι τα δύο εγγόνια είναι αυτά που έκοψαν το νήμα της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου στην περιοχή Ασγούρου στη Ρόδο το βράδυ της Τρίτης.


Οι δυο τους, που κρατούνται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, φέρονται να είχαν προστριβές με την 69χρονη γυναίκα από την οποία ζητούσαν διαρκώς χρήματα τα οποία εκείνη αδυνατούσε να τους δώσει.



Σύμφωνα με τη dimokratiki η εγγονή είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα που πολύ συχνά κατέληγαν σε άγριους καυγάδες. Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες ότι η εγγονή χτύπησε αλύπητα την ίδια της τη γιαγιά μόνο και μόνο για να της αφαιρέσει την τηλεόραση που είχε στο σπίτι της.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι βρέθηκε και η τηλεόραση και κατηγορούνται ακόμη δύο άτομα για κλεπταποδοχή. Συγκεκριμένα ο ένας εξ αυτών, ο οποίος φέρεται να έχει και φιλικές σχέσεις με τον εγγονό, την αγόρασε από αυτόν έναντι 150 ευρώ και κατόπιν την πούλησε στον άλλο κατηγορούμενο για κλεπταποδοχή έναντι 180 ευρώ. Και οι δύο δηλώνουν ότι αγνοούσαν πως πρόκειται για προϊόν κλοπής.

Πάντως τα δύο αδέρφια στις ανακρίσεις ρίχνουν το ένα στο άλλο τις ευθύνες για το έγκλημα.

Ο εγγονός της άτυχης γυναίκας, ισχυρίζεται ότι η αδερφή του μπήκε από το παράθυρο στο σπίτι με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα. Οταν έγινε αντιληπτή από την γιαγιά της, η εγγονή την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να προκληθεί το τραύμα στο κεφάλι.

Από την πλευρά της η εγγονή, δεν δέχεται καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, υποδεικνύει ως δράστη τον αδερφό της ισχυριζόμενη ότι προσπαθούν να της επιρρίψουν το έγκλημα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εγγονή ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία το πρωί της Τρίτης όταν βρήκε νεκρή τη γιαγιά της. 

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.






ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου