Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τι συμβαίνει! Εκατοντάδες δεκάδες άνθρωποι εξαφανίζονται χωρίς ίχνος στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ λέει η αρθρογράφος της Daily News, Linda Stazi

Έπεσε στην προσοχή μου ένα άρθρο στην εφημερίδα Daily News.

Σύμφωνα με την Linda Stazi, μοιάζει σαν ταινεία επιστημονικής φαντασίας. Κατά το διάστημα των τελευταίων δύο ετών, στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ, εκατοντάδες δεκάδες άτομα μέσης ηλικίας εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος, χωρίς ποτέ ξανά να ακουστεί κάτι γι'αυτά.

Ποια θα μπορούσε να είναι η εξήγηση για αυτό; Ποιος το κάνει αυτό σε αυτούς τους ανθρώπους;
Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που αναφέρεται στο άρθρο είναι ένας δημοσιογράφος της Wall Street Journal, με το όνομα David Bird, ο οποίος εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος, καθώς είχε βγει για ένα σύντομο περίπατο χωρίς το κινητό του ή την ταυτότητα του.

Το ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι εξαφανίζονται έτσι απλά χωρίς ποτέ να ακουστεί κάτι γι'αυτούς ξανά, δείχνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, επειδή είναι άνδρες και γυναίκες που εξαφανίζονται, αν θέλετε την γνώμη μου. Η πεποίθηση μου είναι ότι με κάποιο τρόπο εμπλέκεται η Αμερικανική Κυβέρνηση.

Πλέον, η Linda αναφέρει σαφώς στο άρθρο της εδώ, ότι μιλάμε για 'δεκάδες εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι εξαφανίζονται μυστηριωδώς . Μήπως κρατούνται παράνομα σε κάποιο στρατόπεδο της FEMA ίσως; Ελπίζω πως όχι!

Ελπίζω να πάρουμε κάποιες απαντήσεις γι'αυτό το θέμα! Αυτοί οι άνθρωποι εξαφανίζονται για κάποιον λόγο και θα ήθελα πολύ να ξέρω γιατί.

Όπως λέει και η Linda , που στο διάολο είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι και εξαφανίζονται χωρίς ίχνος;

Υπάρχει $ 10.000 αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στα ίχνη του David Bird.

beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΠΗΓΗ  revealedtheninthwave

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου