Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Έκαιγαν ναρκωτικά και μαστούρωσε ο δημοσιογράφος

Δύσκολη αποστολή έβαλαν σε ρεπόρτερ του BBC, ο οποίος έπρεπε να κάνει ρεπορτάζ για το όπιο που καίγονταν δίπλα του. Δείτε την ξεκαρδιστική συνέχεια.
Όταν πήγαινε στη Μέση Ανατολή να κάνει το ρεπορτάζ ο Quentin Sommerville, έμπειρος ανταποκριτής του BBC, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί ότι θα περάσει μια τέτοια, ίσως, ντροπιαστική εμπειρία.
Ο δημοσιογράφος άρχισε να νιώθει περίεργα χαρούμενος, την ώρα που προσπαθούσε να μεταδώσει το ρεπορτάζ για το όπιο, ρεπορτάζ που όπως θα δείτε δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ.
Ο Sommerville, εισέπνευσε τους καπνούς της ναρκωτικής ουσίας και άρχισε να γελάει υστερικά χωρίς να μπορεί, κυριολεκτικά να αρθρώσει λέξη.
Μετά από την πρώτη αποτυχημένη λήψη, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον κάμεραμαν να προσπαθήσουν άλλη μια φορά, ωστόσο μάταια, αφού και η δεύτερη λήψη είχε την ίδια τύχη.

Ο Sommerville, κυκλοφόρησε ο ίδιος το βίντεο μέσω twitter, ως ένα δώρο στους θαυμαστές του, που όπως αναφέρει τον έχουν συνηθίσει να μεταφέρει καθημερινά άσχημες ειδήσεις από τις συνεχείς αιματοχυσίες της Μέσης Ανατολής.


Πηγή: DailyMail

ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου