Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ Χ. ΞΗΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Συνέλαβαν τον Χ. Ξηρό στην Ανάβυσσο
Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο Χριστόδουλος Ξηρός από άνδρες της αντιτρομοκρατικής.
Ένα χρόνο μετά την απόδρασή του, ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Είχε δραπετεύσει στις 7 Ιανουαρίου, έπειτα από άδεια που έλαβε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής στην Ανάβυσσο. Τα μαλιά του ήταν ξανθά, ενώ είχε αφήσει μούσι. Ο ίδιος σύμφωνα ε την αντιτρομοκρατική την ώρα που συνελήφθη κρατούσε πιστόλι, ωστόσο δεν το χρησιμοποίησε. 

Είχε νοικιάσει πριν από δύο μήνες ένα σπίτι με ψεύτικα στοιχεία. Ο ίδιος σήμερα βγήκε από το σπίτι και τότε οι άντρες της αντιτρομοκρατικής τον ακινητοποίησαν. 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη πάρει τον δρόμο προς την ΓΑΔΑ αφοπύ τον ανακρίνουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Αργότερα ο Χριστόδουλος Ξηρός θα μεταβεί στον εισαγγελέα.
Σαφέστατα και πρόκειται για μια ακόμη τεράστια επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας, ενώ από λεπτό σε λεπτό θα πρέπει να αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες και τις συνθήκες της σύλληψης του.
Το χρονικό της απόδρασης
Ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε εξαφανιστεί από τις 7 Ιανουαρίου του 2014. Τότε, είχε λάβει 9ήμερη άδεια για την γιορτή της Πρωτοχρονιάς, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ ούτε στο Αστυνομικό Τμήμα όπως όφειλε, ούτε όταν έπρεπε να επιστρέψει στην πτέρυγά του.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου