Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πρέβεζα: Θρήνος στα Καναλάκι - Απορριμματοφόρο συνέθλιψε πεζή γυναίκα


Εικόνες αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο στο Καναλάκι της Πρέβεζας, μπροστά από το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου Λυκείου.
Απορριμματοφόρο του Δήμου Πάργας, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 47χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που κινούνταν πεζή (όπως σας ενημερώσαμε με έκτακτη ανάρτηση εδώ…).
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 07:15, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου, παρέσυρε και στην κυριολεξία συνέθλιψε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας.
Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ενώ στο σημείο βρέθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία απέκλεισε τον δρόμο και διέκοψε την κυκλοφορία.

Οι εικόνες ήταν σοκαριστικές, περιγράφουν στο pamepreveza.gr πολίτες.
Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα και παρέλαβε την άτυχη γυναίκα ενώ η πυροσβεστική ανέλαβε να πλύνει το οδόστρωμα.
Το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στην πόρτα εισόδου του σχολείο. Τα παιδιά που έφταναν μετά από λίγη ώρα αναγκάστηκαν να μπουν στο σχολείο τους από άλλη είσοδο μιας και το σημείο είχε αποκλειστεί.

Σοκαρισμένοι όσοι βρέθηκαν στο τόπο του ατυχήματος, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στην άτυχη γυναίκα η οποία ήταν κάτοικος Καναλακίου και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, την συγκεκριμένη διαδρομή την έκανε συχνά, μιας και σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν το σπίτι του πατέρας της τον οποίο επισκέπτονταν για να τον φροντίσει, όπως έγινε και σήμερα.
Τραγική φιγούρα και εμφανώς σοκαρισμένος, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr, ο 65χρονος θα έβγαινε σε λίγες μέρες στην σύνταξη.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Καναλακίου, διενεργούν έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, ενώ ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

ΠΗΓΗ pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου