Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι

Η δανειακή σύμβαση δεν έχει σχέση με το μνημόνιο, επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων - «Όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκιο είσαι αποφασισμένος να πας μέχρι τέλους. Δεν θα προσκηνύσουμε δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή του λαού» δήλωσε εξερχόμενος από το Μαξίμου
Με πολύ σκληρές εκφράσεις ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επανέλαβε την αμετακίνητη στάση του απέναντι στους εταίρους κατά τις διαπραγματεύσεις.


«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε πολιτικούς συντάκτες το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ακόμα πως η δανειακή σύμβαση, για την οποιά θα υποβάλλει αίτημα παράτασης η ελληνική κυβέρνηση, «δεν έχει σχέση με το μνημόνιο».

Επίσκεψη στο Μαξίμου

“Ο ελληνικός λαός πηγαίνει ενωμένος στην διαπραγματευση. Είναι ακόμη πιο σημαντικό ότι ακόμη και πολίτες που δεν μας ψήφισαν στις εκλογές ενώνουν την φωνή τους και όταν ένα έθνος διαπραγματεύεται ενωμένο τότε κερδίζει” δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ερωτηθείς για τη δήλωσή του ότι “θα τα κάνουμε Κούγκι”απάντησε: “Όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκιο είσαι αποφασισμένος να πας μέχρι τέλους, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα προσκηνύσουμε δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός,. Η εντολή είναι ξεκάθαρη, η εντολή είναι αλλάξτε την πολιτική αυτή δεν μπορεί να συνεχίζεται η εξαθλίωση των Ελλήνων, δεν μπορούν να συνεχίζονται τα μέτρα αυτά που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση του ελληικού λαού. Αυτά θα αλλάξουν”.

Σε ερώτηση για το αν είναι εντολή να ανατιναχθούμε ο κ. Καμμένος απάντησε: “Μπορεί να μην έχουν ανατιναχθεί κάποια κανάλια ιδιώς στον Πειραιά κοντά αλλά έχει ανατιναχθεί η ελληνική οικογένεια, υπάρχει 70% ανεργία που πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή”.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου