Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η ανακάλυψη μούμιας εξωγήινου στην Αίγυπτο από την KGB ! (Βίντεο)

Από Saman Lycan Υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με την γνησιότητα και αξιοπιστία του βίντεο και της ιστορίας αυτής!!!! Υπήρξε μόνο ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε αποκλειστικά από την τηλεόραση των ΗΠΑ από την λεγόμενη εκπομπή ( Sci-Fi i ) το 1998, είχε τίτλο:

“Το μυστικό της KGB φάκελοι απαγωγών από εξωγήινους"

Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν αντικειμενικά αποδεικτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια της έκθεσης αυτής!!!! Οι μόνες έγκυρες γνώμες που παρέχονται είναι από την ίδια την αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή που κατά το χρόνο της μεταφοράς, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μετά την αξιολόγηση της ταινίας επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά του!!!!
Το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ έχει εκδώσει την ταινία μια φορά και από τότε δεν έχει ξανά δημοσιευθεί πουθενά και δεν υπάρχει κάποιο αντίγραφο του βίντεο διαθέσιμο εκτός από εκείνα που είναι διαθέσιμα χάρη σε εκείνους που πήραν το χρόνο να καταγράψουν την εκπομπή!!!!



Η περιβόητη ταινία παρουσιάζει την KGB σε μυστική αποστολή στην Αίγυπτο, με την κωδική ονομασία “Isis Project” ( Ίσις Πρότζεκτ ), στο οποίο η σοβιετική κυβέρνηση ανακάλυψε την ύπαρξη μιας μούμιας η οποία δείχνει να μην έχει να κάνει με άνθρωπο αλλα με εξωγήινο!!!! Πριν από τη μετάδοση του βίντεο στην Αμερική, η ταινία δεν είχε παιχτεί ποτέ έξω από τις δομές της KGB!!!!
Όλα ξεκίνησαν με τις αποκαλύψεις του Βίκτορ Ιβάνοβιτς (rbth.com ) , Ρώσος νευρολόγος και αστροφυσικός όπου είχε προσληφθεί από το Κρεμλίνο ως επιστημονικός σύμβουλος για την ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων πρόωσης!!!! Όπως ο ίδιος λέει ο Ιβάνοβιτς είχε πρόσβαση σε ορισμένα μυστικά αρχεία της KGB στο οποίο γινόταν λόγος για μια ειδική αποστολή το 1961 ως μέρος του προγράμματος « ΙΣΙΣ », που είχε ως στόχο να ανακαλύψουν τα ίχνη χαμένης γνώσης και τεχνολογίας από την Αρχαία Αίγυπτο, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικές εφαρμογές της Ρωσίας!!!!
Η ομάδα της αποστολής αποτελείτο από αιγυπτιολόγους της Σοβιετικής Ακαδημίας Επιστημών, ο Herman Alekseen ( Χέρμαν Αλέκσεην ) από το Μουσείο Ερμιτάζ ειδικός αιγυπτιολόγος, στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εξειδικευμένοι σε χημικά και ραδιενέργεια, μερικοί αστρονόμοι, συμπεριλαμβανομένων τον Βλαντιμίρ Γιούρι, και τη Σάμη Σάραφ και ο Γραμματέας της Γκάμελ Αμπντέλ Νάσερ και ο αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας της Αιγύπτου!!!!! Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική περίοδο κατά την οποία η μεταφορά πραγματοποιείται, δεν είναι να απορεί κανείς με τον πολιτικό άξονα μεταξύ της Αιγύπτου και της Σοβιετικής Ένωσης!!!! Από τη σύγκρουση το 1956, όταν το Ισραήλ εισέβαλε στο αιγυπτιακό έδαφος, ως αποτέλεσμα της κρίσης του Σουέζ, η ΕΣΣΔ τάχθηκε με την Αίγυπτο!!! Εκτιμάται ότι όταν η αποστολή ξεκίνησε, η σοβιετική στρατιωτική κυριαρχία στην Αίγυπτο έφθασαν τις 20.000 μονάδες!!!!! Η αποστολή οργανώθηκε μετά την τυχαία ανακάλυψη ενός μυστηριώδη τάφου από δύο Βεδουίνων στο Magbarat Alzoar ( Μαγκμπάρατ Αζλοάρ ) σε μία από τις πυραμίδες της Γκίζας!!!!
Τα δύο θύματα, μετά την είσοδο τους στον τάφο, αρρώστησαν και νοσηλεύτηκαν!!!!! Όταν ρωτήθηκαν από τους πράκτορες της KGB και από Αιγύπτιους αστυνομικούς, οι Βεδουίνοι επανέλαβαν συνέχεια ότι είχαν βρει κάτι το μη γήινο αλλα κάτι από τον κόσμο των πνευμάτων!!!! Από τότε, το πρόγραμμα Ίσις έγινε η υψηλότερη προτεραιότητα και διοργανώθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν και να αναλύσουν τον τάφο που ανακαλύφθηκε από τους δύο Βεδουίνους!!!! Η αποστολή οργανώθηκε από κοινού από τις δύο χώρες ως μυστικό, για το φόβο ότι η CIA, των ΗΠΑ, θα μπορούσε να λάβει γνώση αυτής της ανακάλυψης!!!! Σύμφωνα με το έγγραφο έκθεσης που κατείχε ο Ivanovich ( Ιβάνοβιτς ), οι Σοβιετικοί βρήκαν ένα τάφο γεμάτο αντικείμενα !!!! Έτσι, διαβάζουμε σε ένα σημείωμα που απευθύνεται σε ένα ανώτερος αξιωματικός της KGB: « Πράκτορες μου έχουν εξασφαλίσει σημειώσεις από τους επιστήμονες που εργάζονται στο μνημείο του επισκέπτη που ανακαλύψαμε. » Αυτό ακολουθείται από την ακόλουθη λίστα πληροφοριών: Τόπος Εύρεσης: απόρρητες!!!! 15 κουτιά από περίεργα αντικείμενα!!!! 1 μουμιοποιημένο σώμα μη ανθρώπινο!!!! Μια λίθινη σαρκοφάγος!!!! 8 δείγματα από ιερογλυφικά!!!!
Η έκθεση που συνέταξε ένας από τους πρώτους επιστήμονες που είχε μπει στον τάφο έχει ως εξής: « Κατά την επιθεώρηση των τειχών έχουμε παρατηρήσει μια περίεργη απωστική δύναμη που βγαίνει από τα τείχη!!!!. Εμείς δεν θα μπορούμε να δώσουμε καμία επιστημονική εξήγηση ». Τέλος, η έκθεση που εκπονήθηκε από έναν από τους κρυπτογράφους, οι οποίοι συμμετείχαν στη μερική αποκωδικοποίηση ιερογλυφικών στους τοίχους του μηνύματος στον τάφο, μιλούσε για την επιστροφή ενός φτερωτού επισκέπτη από έξω από την γη!!!! Αλλά η πιο εκπληκτική ανακάλυψη σχετίζεται με τη μούμια!!!!
Η μούμια φαίνεται να έχει ύψος 2 μέτρα ύψος, πολύ υψηλότερο από το μέσο ύψος των κατοίκων της αρχαίας Αιγύπτου!!!! Η ανάλυση του με άνθρακα-14 που διεξήχθη από το μοριακό βιολόγο Μπόρις Tιμογέβ αποκάλυψε ότι το σώμα της μούμιας έχει ηλικία περίπου 12.000 χρόνια, χιλιάδες χρόνια πριν από την αιγυπτιακή δυναστική περίοδο!!!! Ποιος θα μπορούσε να είναι το μουμιοποιημένο σώμα στην σαρκοφάγο!;! Σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, μια οικογένεια των θεών κατέβηκε από τα αστέρια στην Αίγυπτο!!!! Τους δίδαξε τη γνώση και τη σοφία!!!!Αργότερα, έφυγαν από τη Γη για να επιστρέψουν στον ουρανό, με την εξαίρεση του Όσιρι, ο οποίος είχε μείνει με το έργο της προστασίας και διατήρησης της προγονική γνώσης…..!!!! Ο θεός Όσιρις.
Σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, κατέβηκε από τον ουρανό σε μια « ιπτάμενη βάρκα » μήπως όμως ήταν ένα ΑΤΙΑ!!;!!! Ο Όσιρις λένε έφερε τον πολιτισμό στους άνδρες, τους δίδαξε να καλλιεργήσουν τη γη και την παραγωγή κρασιού, και αγαπήθηκε από τους ανθρώπους!!!! Μετά το θάνατό του, είχε μουμιοποιηθεί και θάφτηκε σε μια μυστική τοποθεσία!!!! Με βάση αυτόν την αρχαίο μύθο, λίγο μετά την ανακάλυψη του τάφου του επισκέπτη, μια ομάδα επιστημόνων, προγραμματιστές υπολογιστών, γιατροί και άλλοι επιστήμονες συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν το περιεχόμενο της εκδήλωσης!!!!!
Η ομάδα ήταν πεπεισμένη ότι το σώμα στο φέρετρο ήταν η μούμια του Όσιρη, του εξωγήινου Φαραώ!!!! Η ομάδα υιοθέτησε το όνομα του από τους αρχαίους « οπαδούς », ένα κίνημα σχεδόν θρησκευτικού περιγράμματος, αφιερωμένο στη λατρεία του « επισκέπτη από τα αστέρια »!!!! Το Κρεμλίνο πήρε το όλο θέμα με πιο ρεαλιστικό προφίλ!!!! Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, θα ήταν χρήσιμο να έχουν κάποιο είδος αήττητης εξωγήινης τεχνολογίας!!!! Επιπλέον, οι σοβιετικοί επιστήμονες άρχισαν να αναρωτιούνται σοβαρά ποια είναι η πραγματική λειτουργία των πυραμίδων όπου μετά από όλα αυτά φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο σκοπό!!!!
Μερικοί από Ρώσους ειδικούς έλεγαν ότι ήταν είναι ισχυρές μηχανές σε θέση να διοχετεύσουν κάποια ενέργεια του σύμπαντος ή ένα είδος διαστρικού πομπού!!!! Η KGB και η συνάντηση με τον αρχαίο αστροναύτη!!!! Το φιλμ που λαμβάνεται από τα αρχεία της KGB και εικόνες υψηλής ασφαλείας δείχνουν την ανακάλυψη της σαρκοφάγου στον τάφο!!!! Εμπειρογνώμονες από την τηλεοπτική εκπομπή Sci-Fi εγγυώνται την αυθεντικότητα της ταινίας!!!! Το ασπρόμαυρο βίντεο δείχνει μια σειρά από στρατιώτες και αξιωματικούς οι οποίοι εισέρχονται από ό, τι φαίνεται σε ένα αιγυπτιακό ταφικό θάλαμο, χωρίς μάσκες αερίου!!!! Κατά την έναρξη της σαρκοφάγου, μπορείτε να δείτε ένα σύννεφο τοξικών αερίων ( !!;!! ) που κατακλύζουν το περιβάλλον και την αντίδραση των στρατιωτών που επηρεάζονται από την αναπνοή και τον φόβο, δεδομένου ότι παρακολουθούν τη μούμια στην σαρκοφάγο που περιέχει τον εξωγήινο!!!!



Στη συνέχεια, ο τόπος φαίνεται να έχει οργανωθεί πλήρως για περαιτέρω επιστημονική ανάλυση!!!! Μετά δείχνει τους στρατιώτες να φορούν ειδικές στολές…..!!!! Δείτε το σπάνιο αυτό βίντεο: Είναι μια περίτεχνη φάρσα με βάση τις αποκαλύψεις του Ιβάνοβιτς!!;!! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το βίντεο δείχνει μια αξιόλογη συμφωνία με τα δεδομένα που περιέχονται στα έγγραφα του Ιβάνοβιτς!!!! Αυτό, σύμφωνα με ορισμένους, θα ήταν περαιτέρω ως αποδεικτικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την αυθεντικότητα φαίνεται ότι η ιδιωτική προβολή που διοργανώθηκε από την ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής Sci-Fi!!!!
“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μικρή ομάδα των Ρώσων επιστημόνων με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες έχουν ανακαλύψει ένα τάφο στην Αίγυπτο το 1961 , λέει ο Ιβάνοβιτς!!!! “Αλλά σε έγγραφα δεν έχουν ποτέ αποκαλυφθεί τι ακριβώς βρέθηκε μέσα στην σαρκοφάγο!!!! Μόνο μέσα από τις πηγές από τις υψηλότερες τάξεις της KGB γνωρίζουν ότι έχουν βρεθεί τα μουμιοποιημένα λείψανα ενός εξωγήινου πλάσματος όπου πέθανε στην Αίγυπτο πριν 12 χιλιάδες χρόνια προ Χριστού!!!! “Εάν οι πληροφορίες που αποκάλυψε ο Δρ Ιβάνοβιτς είναι αλήθεια, πρέπει να επανεξετάσουμε όλη τη πολιτισμική εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού ( βέβαια αυτό οι Δρακόντειοι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν )!!!! Σταθερά, υπάρχουν ειδήσεις που αποκαλύπτουν το παρελθόν της Γης με ποιο πολύ και πιο εξελιγμένα και αινιγματικά στοιχεία από όσο προηγουμένως νομίζαμε.
Πρόκειται για ένα σπάνιο βίντεο το οποίο έχει αψεγάδιαστα στοιχεία περί εξωγήινης ζωής!!!! Όμως και αυτό κάποια στιγμή θα βρεθεί στην καταιγίδα των παραπληροφοριών όπως και τα θρυλικά βίντεο από το ατύχημα του Ρόσγουελ όπου σήμερα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι το ψεύτικο και το πλαστό!!!! Δεν είναι όμως έτσι η παραπληροφόρηση ζει και βασιλεύει ειδικά στο θέμα των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων οντοτήτων!!!!( www.invisiblelycans.gr) Επειδή κάποιοι έξυπνοι θα πούνε πάλι τα δικά τους και επειδή εγώ δεν « ( γνωρίζω ) »πολλά για τα ΑΤΙΑ και για εξωγήινους ας κάνουμε πρώτα μια ανάλυση του βίντεο με αυτό το οποίο έχουμε εδώ και τώρα το οποίο είναι πολύ σπάνιο!!!!





Το πρώτο που βλέπουμε είναι ένα κομβόι από στρατιωτικά οχήματα όπου στην καρότσα τους έχουν επάνω ρωσικά άρματα!!!! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητος στην Αίγυπτο!!!! Θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού!!!! Μα οι Ρώσοι όμως την εποχή εκείνη εκτός Ρωσίας δεν είχαν να πάνε κάπου αλλού…. Αν πούμε το Αφγανιστάν αυτό ήταν χρόνια πολλά μετέπειτα!!!! Οπότε μέχρι εδώ συμφωνούμε με το βίντεο, όλα αυτά μέχρι τα 6 δευτερόλεπτα του καρέ!!!!! Από τα 6 μέχρι τα 10 δεύτερα δείχνει αξιωματικούς με την ρωσική ενδυμασία της KGB να ανεβαίνουν έναν αμμόλοφο!!!! Από τα 10 μέχρι τα 18 δεύτερα όλα δείχνουν ότι είναι πράγματι στην Αίγυπτο με τους παραδοσιακούς εργάτες να φτυαρίζουν την άμμο!!!! Στα 18 δεύτερα και χωρίς να μας δείξει πως μπήκαν και την είσοδο δείχνει να έχουν μπει στον τάφο!!!! Εκεί ένας Αιγύπτιος δείχνει κάποια ιερογλυφικά με το χέρι του αυτό μέχρι τα 22 δεύτερα!!!!

Από τα 23 δεύτερά και μετά μας δείχνει ότι δεν είναι μόνο ένας αξιωματικός αλλα και άλλος ένας στρατιώτης όλοι μα τα χαρακτηριστικά και διακριτικά της KGB!!!! Όλα αυτά μέχρι 25 δεύτερα του καρέ!!!! Από τα 26 δεύτερα συνεχίζει ο ίδιος Αιγύπτιος να διαβάζει κάποια ιερογλυφικά τα οποία πλέον είναι φανερά στον τοίχο!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 34 δεύτερα!!!! Από τα 35 δεύτερα μας δείχνει το βίντεο ότι είναι σε ένα δωμάτιο όπου μας δείχνει μια σαρκοφάγο!!!! Τριγύρω είναι ο ίδιος Αιγύπτιος δυο στρατιώτες και ο αξιωματικός της KGB όπου περιεργάζονται την σαρκοφάγο με φακούς!!!!
Όλα αυτά μέχρι τα 52 δεύτερα!!! Από τα 53 δεύτερα του καρέ και μέχρι τα 1 λεπτό και 47 δεύτερα του καρέ δείχνει δυο στρατιώτες της KGB να ανοίγουν με ανορθόδοξο τρόπο την σαρκοφάγο, με δυο φτυάρια!!!! Εφόσον ανοίγουν την σαρκοφάγο ένα είδος αερίου δείχνει να βγαίνει από μέσα!!!! Αμέσως ο ένας στρατιώτης παίρνει μια φωτογραφική μηχανή ρωσικής κατασκευής « ζενίθ » και βγάζει φωτογραφίες!!!! Συνεχίζει να βγάζει φωτογραφίες ώσπου το νέφος αερίου διαλύετε σιγά σιγά και φαίνεται πλέον ο νεκρός εξωγήινος μουμιοποιημένος!!!!
Το νέφος όμως των αερίων της σαρκοφάγου είναι πλέον τριγύρω από τους ανθρώπους και έχει φτάσει έως την μέση τους!!!! Από το 1 λεπτό και 48 δεύτερα μας δείχνει τον αξιωματικό να μην αισθάνεται καλά και ο στρατιώτης που φωτογράφιζε τον πήρε είδηση και προσπαθεί να δει τι έχει γίνει με το να πάει κοντά του!!!! Δείχνει τον αξιωματικό όπου έχει βγάλει το καπέλο του και να στέκεται στον τοίχο και την ανησυχία του στρατιώτη ότι κάτι δεν πάει καλά καθώς γυρίζει στην κάμερα!!!!
Όλα αυτά μέχρι το 1 λεπτό και 58 δεύτερα!!!! Από το 1 λεπτό και 58 δεύτερα και μετά δείχνει τον στρατιώτη πανικόβλητο κάνοντας νόημα και κάτι να λέει στον κάμερα Μαν και τον σπρώχνει να βγουν από τον νεκροθάλαμο!!!! Αμέσως βγαίνει και ο αξιωματικός όπου πλέον μας δείχνει την είσοδο του νεκροθάλαμου έστω και για λίγο!!!! Από ότι φαίνεται τα αέρια από την σαρκοφάγο τους ενόχλησε έντονα!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 2 λεπτά και 5 δεύτερα του καρέ!!!! Από τα 2 λεπτά και 6 δεύτερα δεν μας δείχνει το τι έγινε αλλα μας δείχνει έναν στρατιώτη που πλέον βρίσκεται στο δωμάτιο με στολή ραδιενέργειας και με μετρητή τύπου Γκάιγκερ ρωσικής κατασκευής να εξετάζει τον χώρο!!!! Και η στολή ραδιενέργειας είναι αυθεντική για την ραδιενέργεια!!!!
Όλα αυτά μέχρι τα 2 λεπτά και 17 δεύτερα!!!!! Από τα 2 λεπτά και 17 δεύτερα μας δείχνει ότι είναι δυο οι στρατιώτες με τις στολές ραδιενέργειας!!!! Έπειτα μας δείχνει ότι ο ένας στρατιώτης με την στολή ραδιενέργειας μας δείχνει ότι βγαίνει από τον νεκροθάλαμο και μας δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα δυο στρατιώτες μέσα στο θάλαμο με τις ίδιες στολές!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 2 λεπτά και 26 δεύτερα!!!! Από τα 2 λεπτά και 27 δεύτερα μας δείχνει τον ίδιο αξιωματικό που είχε ζαλιστεί μέσα στον νεκροθάλαμο να δείχνει κάποια αντικείμενα σε δυο πολίτες που σιγουρά ήταν επιστήμονες χωρίς να μας δήξει και πάλι το τι έγινε στον νεκροθάλαμο με τους στρατιώτες δείχνοντας ότι κάποια καρέ έχουν σβηστεί από την ταινια!!!!



Τους δείχνει και τα ιερογλυφικά στον τοίχο και κατόπιν δείχνει την ανοιχτή σαρκοφάγο με το μουμιοποιημένο σώμα του εξωγήινου και να είναι από επάνω οι επιστήμονες να κοιτούν μέχρι που ο άντρας με τα πολιτικά σκύβει δίπλα στην σαρκοφάγο και πιάνει κάτι το οποίο δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι και το οποίο το περιεργάζεται με την γυναίκα που είναι μαζί του!!! Όλα αυτά μέχρι τα 2 λεπτά και 53 δεύτερα!!!! Από τα 2 λεπτά και 54 δεύτερα του καρέ αρχίζει ο κάμερα Μαν μας δείχνει την μούμια του εξωγήινου!!!! Οπού μέχρι και τα 3 λεπτά και 14 δεύτερα μας δείχνει σχεδόν λεπτομερώς την μούμια του εξωγήινου από πάνω έως κάτω!!!!
Όπως και να έχει όμως το αν είναι αληθινό ή όχι εδώ θα πω ότι οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες δήλωσαν με την εκπομπή και την διερεύνηση του φιλμ ότι πρόκειται για κάτι το αληθινό!!!! Όταν ρωτήθηκαν αν πρόκειται για σκηνοθετημένο προϊόν είπαν τα εξής: « Βεβαίως και μπορεί να είναι από κάποια ταινια η οποία δεν παίχτηκε ποτέ ή από κάποια πειραματική ταινια!!!! Όμως αυτή η ταινια η όποια είναι αληθινή και που δείχνει ένα εξωγήινο ον στην Αίγυπτο η ταινια που δεν παίχτηκε ποτέ είναι προϊόν του 1959 έως και 1972 από τον τρόπο λήψης και επεξεργασίας του φιλμ ». Όταν ξανά ρωτήθηκαν αν κάποιοι το έκαναν για να πείσουν τον κόσμο στην ύπαρξη εξωγήινων τότε οι εμπειρογνώμονες απάντησαν και πάλι λέγοντας: « Αν κάποιοι αποφάσιζαν να έφτιαχναν κάτι τέτοιο ειδικά εκείνο τον καιρό θα πρέπει να ξόδευαν χιλιάδες δολάρια … ».


Θα πρέπει να αναλογιστούμε όμως ότι πρώτη φορά παίχτηκε στην Αμερική μέχρι τότε δεν είχε γίνει πουθενά η προβολή του!!!! Η ταινια έφτασε μέσο της Ρωσίας από τον Ιβάνοβιτς όπου είναι ο μονός ο οποίος είπε ότι το βίντεο είναι αυθεντικό!!!! Δεν στάθηκε όμως εκεί είπε ότι υπάρχουν ακόμα τρία βίντεο όπου δείχνουν την μεταφορά του και την εξέταση της εξωγήινης μούμιας!!!! Δυστυχώς όμως δεν είχε την πρόθεση να δήξει τα παρακάτω!!!! Μάλιστα είχε πει ότι στα τρία βίντεο αυτά υπάρχει και ήχος κάτι που σε αυτό το σπάνιο βίντεο δεν υπάρχει!!!! Το αν το πιστεύετε ή όχι αυτό είναι δικό σας θέμα!!!!
Όμως μετά από γκάλοπ της εκπομπής εκείνης το 87% των Αμερικανών πίστεψαν ότι το βίντεο ήταν και είναι αυθεντικό!!!! Η πραγματική κόπια του βίντεο κανείς δεν ξέρει σήμερα που βρίσκεται!!!! Κάποιοι ερευνητές είπαν ότι το δάνεισε ο Ιβάνοβιτς μόνο για την εκπομπή όπου μετά το τέλος της το ξανά πήρε μαζί του!!!! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Βλαντίμιρ Γκούσταβ από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ όπου είναι Ρώσος δεύτερης γενιάς στις ΗΠΑ και πολύ καλός φίλος αλλα και ερασιτέχνης ερευνητής των ΑΤΙΑ!!!! Στο μέλλον ίσως κάνω κάποιο άρθρο για αυτόν!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM.

ΠΗΓΗ diadrastiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου