Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Έχουμε ορκιστεί να υπερασπιστούμε την Πατρίδα, Οι Τούρκοι να μην Πανηγυρίζουν»

Κεραυνοί απο τα Επιτελεία : Δεν περισσεύει κανείς από τις Ένοπλες Δυνάμεις !

Ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ ξεσπάθωσε όταν έγινε γνωστό ότι κατά την Ομιλία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στη Βουλή τι ακριβώς ειπώθηκε για απολύσεις αλλά και για περικοπές στην Άμυνα της Χώρας!


Έχουμε ορκιστεί να υπερασπιστούμε την Πατρίδα με κάθε τίμημα και αυτό θα κάνουμε είπε αντιδρώντας με οργή στα όσα ακούγονται για απολύσεις » ΕΠΟΠ και Υπαξιωματικών » που ζήτησαν οι Δανειστές όπως ανέφερε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας !
Πάντως για να είμαστε και αντικειμενικοί κανείς στα Επιτελεία δεν γνωρίζει για τις απολύσεις που ανέφερε ο Πάνος Καμμένος και ίσως να έχει συζητηθεί το θέμα σε πολιτικό επίπεδο αλλά ποτέ σε Στρατιωτικό !



Είμαστε αυτάρκεις ,έχουμε κάνει τα «κουμάντα «μας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε διανοηθεί να αμφισβητήσει την Ελληνική Κυριαρχία και την Στρατιωτική Ισχύ μας !

Δεν κατεβάζουμε ούτε χιλιοστό τον πήχη από εκεί που τον έχουμε βάλει ,ούτε θα παραδώσουμε λιγότερη Πατρίδα και ας πανηγυρίζουν οι Τούρκοι …Στο γάμο ξουρίζουν τον γαμπρό και εμείς είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε όποτε και αν χρειαστεί !

Διαμηνύουν πάντως σε όλους τους τόνους ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν περισσεύει κανένας μας και δεν συζητάμε ούτε για μια απώλεια στο προσωπικό ξεκαθαρίζουν !
 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
 
ΠΗΓΗ lougantina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου