Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ήθελαν μία φωτογραφία με τις 2 τους κόρες. Αλλά υπάρχουν και δύο νεκροί άνθρωποι στην εικόνα.

Η Katy και ο Justin Patten είχαν χαρεί πάρα πολύ όταν έμαθαν το 2011 οτι περίμεναν δίδυμα. Θα μπαίναν τα παιδιά αυτά στη ζωή τους και έτσι θα ξεκινούσαν τη μικρή τους οικογένεια.

Αλλά κάτι ξαφνικό θα τους γκρεμίσει τα όνειρα. Κατά τη διάρκεια της 23ης εβδομάδας της κύησης όταν ξεκινούν οι συσπάσεις, τα δύο αγόρια, ο Aiden και ο Gavin, γεννιούνται πρόωρα και πεθαίνουν μέρες μετά τη γέννησή τους.

3
Η Katy και ο Justin θρηνούν για το τραγικό γεγονός – ξέρουν όμως ότι τα αγόρια θα είναι πάντα στη καρδιά τους και τελικά αποφασίζουν να ξαναδοκιμάσουν να γίνουν γονείς. Η μικρή Ava ήρθε στον κόσμο και 3 χρόνια αργότερα γεννιέται και η μικρή Guiliana.
4
Η Katy είναι πολύ χαρούμενη και θέλει να τραβήξει μια φωτογραφία για να θυμάται αυτή τη περίοδο της ζωής τους, μια περίοδο που οι κόρες τους είναι ακόμα πολύ μικρές. Βρίσκονται με τον φωτογράφο, αλλά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, η καρδιά της έχει ένα απίστευτο βάρος.
 
5
Της λείπουν τα πρώτα της παιδιά και εύχεται να μπορούσαν να ήταν μαζί τους για αυτή τη στιγμή. Οι Katy και Justin θέλουν να σιγουρέψουν με κάθε κόστος ότι οι δύο τους κόρες θα μάθουν για τους αδερφούς τους και θα ξέρουν πως θα υπάρχουν πάντα δύο μικροί άγγελοι που θα τις κοιτάνε και θα τις προσέχουν.
6
Και έτσι προέκυψε η ιδέα για αυτή τη φωτογραφία. Ο φωτογράφος έβαλε τα δύο αδέρφια σαν σκιές, χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία από το γιο ενός γείτονα που έχει την ίδια ηλικία με αυτή που θα είχαν τα δίδυμα. Μόλις η φωτογραφία ήταν έτοιμη, οι γονείς ανατρίχιασαν όταν την είδαν.
7
Αυτό το πανέμορφο οικογενειακό πορτραίτο τώρα είναι κρεμασμένο στο σπίτι των Pattens για να τους υπενθυμίζει ότι τα παιδιά αυτά πάντα θα ανήκουν σε αυτή την οικογένεια.

ΠΗΓΗ fanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου